USB 3 - 2010 година обаче чак и тогава Win7 ще изписва " Your device can perform faster if it is connected to a Hi-Speed USB 3.0 port"
До 2011 можем само да се надяваме, че компютрите в родните университети ще имат масово usb 2.0 портове и ще са спрели да ползват Xp...
Средата в университетските библиотеки е невероятно ограничена, не можеш да променяш/ползваш нищо като хората (без usb и portable apps), мога само да се надявам да минат на някое леко линукс дистро, хем няма да плащат пари за лицензи... <.< То нз дали някога ще въведат user accounts с централен сървър/и, за линукс какво остава...
ЕДИТ: Саянски, sry, че ти закопах мнението на предишната страница, ето го:
SayanMk написа:
Бе, че OS на флашка може да се сложи го знаех, ама никак не ме грееше
Просто не съм се замислял, и съответно се изненадах, като си намерих ОПЕРА.. МОЙТА ОПЕРА
Че и после толко сайтове и работи... То че настават времена HDDта да отпаднат - така е, ама не знаех, че вече толко са ги разцъкали флашките
А USB 3.0 действително ще е голямата работа и ще скапе всяквите измислени firewire/blutooth и т.н.... ма... то всъщност и сега още ги смазва
Виждам, че има бая дудунгелез навътре с флашовите истории... предполагам няма да е проблем, ама да вид питам предварително - примерно една SD карта + кардрийдър(от тия комапктните (ae e
ТОВА съм си харесал за бъдещия си фотоапарат, макар, че нз кога ше е =/ )) може ли да я ползвам за всичките тия маймунджалъци :]