|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:39 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 12:23 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
dataa това дето си попаднал са фенски изпълнения, никъде ама никъде в мангата не са споменавани наградите за главите на тия горепосочените.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 1:53 pm |
dataa |
|
|
|
Да spiralkinda няма ги в мангата,в ТВ епизодите и във филмите,но за игрите нищо не знам та затова питам.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 8:46 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ае Магелан гони няква мишка и изобщо не е забелязъл наще Изобщо не ми се вярва Лъфи или който и да е от 4мата идиоти да влезе в битка с него, никой няма шанс. Показаха ни обаче очаквания Mr.1, което е добър признак, явно и той скоро ше се присъедини по един или друг начин. Но той е далеч по-сериозен от тия идиоти и нз къде може да го намесят.. ма .. мястото е доста просторно явно. Сади-чан ше си остане с пръст у... Щот я пратиха на стълбите, а откак Лъфи е стъпил в тоя затвор стълби между етажи ни един път не е ползвал Вероятно ще мине през офиса на Магелан, помитайки няколкото стотин пазачи там А замесника си е бати пича За Шанкс и ония другия император ми е малко странно, мислех, че имат някво уважение помежду си, както имат Шанкс и Мустака... ;0 Но явно това си е само между тях.. Тва е доста долна тактика да атакуваш човек, който поема цялото правителство на плещите си. И сигурно ше си го получи здравата, а дори може да свърши помагайки на мустака. Нещата станаха твърде напечени вече в морето, а вече имаме и таймер. 29 часа до момента на истината... ако се стигне до тоя момент, ест., а по-вероятно е да сè. Защото според мен голямото събитие тепърва предстои... Ма е мн смотано от страна на Ода, че не убива никой. Измива си ръцете, така е, ама реалния живот не е толко розов И + тва ще показваш мъчения и кървища, маса трупове и избиване на острови, а никой няма да умира към днешна дата. The point isss???? ;/ Надявам се шефовете му да му го наложат рано или късно... ;/
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 8:57 pm |
|
thewizards |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
SayanMk написа: За Шанкс и ония другия император ми е малко странно, мислех, че имат някво уважение помежду си, както имат Шанкс и Мустака... ;0 Но явно това си е само между тях.. Тва е доста долна тактика да атакуваш човек, който поема цялото правителство на плещите си. И сигурно ше си го получи здравата, а дори може да свърши помагайки на мустака. Според мен императора атакува Мустака за да не стане едно голямо меле между марини и пирати, защото както го каза Джимбей, равновесието на силите зависи много от Мустака и ако загуби ще стане много лошо. А Шанкс помага на Мустака защото и той иска Ейс да бъде спасен.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 22, 2009 1:30 pm |
|
thewizards |
|
|
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
Logrus написа: За отровния шеф - дали отровата ще има ефект върху Луфи? Все пак той е гумен, един вид като с Енел. От известно време се чудя защо плода на Луфи не е в логия класификацията Вярвам че помниш Крокодилчо с отровната кука и какво стана тогава.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 22, 2009 2:45 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
На мен не ми се струва,че това е истинския Магелан,а "отровен клонинг" Ако почнат да го бият и го бият трудно представям си онзи как ще ги размята после И Мр.1 сигурно ще им помогне..
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 22, 2009 3:43 pm |
|
telemaniaka |
|
|
|
Неееееее, според мен това си е истинския Магелан, а колкото до отровата, не е ли по-логично да може да синтезира каквато си иска? Здраво са го загазили, ще избягат някак сега, не вярвам да го победят, но после какво ще стане???? още е неделя а вече искам да е излязла новата глава
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Фев 22, 2009 8:10 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Аз пък си мисля, че за тия няколко дни с Hancock на кораба Luffy не си е губил времето. Видя, че вече няма сили да си спаси накамите, спомнете си боя с Ao Kiji и след това пребиването от CP9, че за нула време измисли техники за да ги защити любимите хора. Този път положението е по-сериозно сто процента ще има haki + devil fruit skills. Аз лично очаквам много нови неща след няколко глави.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|