|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 10:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 07, 2009 8:33 am |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
На тоя му дойде турбото ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Интересно ми е какво ще измислят сега ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) .
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 07, 2009 11:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Все повече и повече ми харесва тази манга ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) . Много яко party се заформи и дано скоро можем да проследим не само мангата на Ашироги, но и на Ейджи и Фукуда. Всеки път се изненадвам от все новите и нови неща, които могат да се разкажат за процеса на правенето на манга, за механиката на JUMP и. т.н. lcool написа: На тоя му дойде турбото ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) . Интересно ми е какво ще измислят сега ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Да, на Маширо определено му дойде power-a, само се надявам през това време Шуджин да не се е отчаял и да иска да зарязва мангата. Ако такъв е случая - искам ечи с гаджето му ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Ейджи все повече започва д ами харесва. Crazy little bastard е той
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 15, 2009 11:06 am |
Hajutze |
|
|
Ааа как ме израдва кат застана в Ейджи поза Главата си залагам, че са тва мистърито ще е точно тоя тип манга дет Маширо иска, обаче няма да стане на време и на края ще се окаже , че двамата ще си станат конкуренти с детективски манги ...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 7:05 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Разведоха се, а женичката в семейството взе да циври накрая, цайса пък и за чеп за бъчва не става след като толкова опява на женичката си, а накрая го заеба за една цицореста глупачка. В следващия чаптър- обичаме, не ме обича, фъъък.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 07, 2009 10:48 am |
Hajutze |
|
|
Фукуда май им подейства кат мотивация. Тоя едитора само ги овърта майче ... иначе е прав. Времето няма да им стига, ако хем трябва да ходят на училище, хем манга даправят.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bakuman ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Мар 21, 2009 1:09 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
![=))](./images/smilies/=)).gif) Хахахха, много кофти свърши. Само не знам защо ми е толкова смешно ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Сигурно, защото още малко и щях да вляза в компа, за да видя кой е спечелил и в следващия момент - БАМ! Честито и до следващата седмица ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Фукуда все повече ме кефи. Хареса ми как отиде в издателството и обедини всички бъдещи мангаки след това. Допадна ми идеята за бунт в JUMP, макар и да нямам представа защо. С нетърпение чакам да разбера каква е подредбата за Golden Future купата ![:thumb:](./images/smilies/thumb.gif) . П.П. Всъщност, в първия момент си помислих, че мангите на последната страница не са подредени по ред, но сега видях и номерца. Това номерът на победителя ли е или реда на представяне? Честно казано и да спечели Фукуда пак ще се радвам ![:vicious:](./images/smilies/vicious.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|