Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:53 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 36 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Съб Фев 21, 2009 12:23 pm 
Аватар
Цар Алко

dataa това дето си попаднал са фенски изпълнения, никъде ама никъде в мангата не са споменавани наградите за главите на тия горепосочените.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 21, 2009 12:45 pm 
Аватар

Ае само аз ли се изкефих на зоан юсерите ако не са дресирани животни....БТВ: Това с кървенето на носа на маймункоу нещо ми е подозрително данеби да се е натоварил много.....Нещо немога да схвана....Сигурно ще изиграе важна роля защо трябваше да го показва иначе.

МнениеПубликувано на: Съб Фев 21, 2009 1:53 pm 

Да spiralkinda няма ги в мангата,в ТВ епизодите и във филмите,но за игрите нищо не знам та затова питам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 21, 2009 4:38 pm 
Аватар

През целия чаптър очаквах да се разминат с лошковците и да минат метър като заместника си затвори очите и ги пусне в лвл 5, пък то Магелан взе, че им се изсипа на главите о.О

МнениеПубликувано на: Съб Фев 21, 2009 8:46 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Ае Магелан гони няква мишка и изобщо не е забелязъл наще =)) =)) =))
Изобщо не ми се вярва Лъфи или който и да е от 4мата идиоти да влезе в битка с него, никой няма шанс.
Показаха ни обаче очаквания Mr.1, което е добър признак, явно и той скоро ше се присъедини по един или друг начин. Но той е далеч по-сериозен от тия идиоти и нз къде може да го намесят.. ма .. мястото е доста просторно явно.
Сади-чан ше си остане с пръст у... :shhh: Щот я пратиха на стълбите, а откак Лъфи е стъпил в тоя затвор стълби между етажи ни един път не е ползвал :hotl: Вероятно ще мине през офиса на Магелан, помитайки няколкото стотин пазачи там :ok:
А замесника си е бати пича :lol: :lol:

За Шанкс и ония другия император ми е малко странно, мислех, че имат някво уважение помежду си, както имат Шанкс и Мустака... ;0 Но явно това си е само между тях.. Тва е доста долна тактика да атакуваш човек, който поема цялото правителство на плещите си. И сигурно ше си го получи здравата, а дори може да свърши помагайки на мустака. Нещата станаха твърде напечени вече в морето, а вече имаме и таймер. 29 часа до момента на истината... ако се стигне до тоя момент, ест., а по-вероятно е да сè. Защото според мен голямото събитие тепърва предстои...

Ма е мн смотано от страна на Ода, че не убива никой. Измива си ръцете, така е, ама реалния живот не е толко розов :? И + тва ще показваш мъчения и кървища, маса трупове и избиване на острови, а никой няма да умира към днешна дата. The point isss???? ;/ Надявам се шефовете му да му го наложат рано или късно... ;/

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 21, 2009 8:57 pm 
Аватар

SayanMk написа:
За Шанкс и ония другия император ми е малко странно, мислех, че имат някво уважение помежду си, както имат Шанкс и Мустака... ;0 Но явно това си е само между тях.. Тва е доста долна тактика да атакуваш човек, който поема цялото правителство на плещите си. И сигурно ше си го получи здравата, а дори може да свърши помагайки на мустака.

Според мен императора атакува Мустака за да не стане едно голямо меле между марини и пирати, защото както го каза Джимбей, равновесието на силите зависи много от Мустака и ако загуби ще стане много лошо. А Шанкс помага на Мустака защото и той иска Ейс да бъде спасен.

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2009 12:54 pm 
Аватар

За отровния шеф - дали отровата ще има ефект върху Луфи? Все пак той е гумен, един вид като с Енел. От известно време се чудя защо плода на Луфи не е в логия класификацията

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2009 1:30 pm 
Аватар

Logrus написа:
За отровния шеф - дали отровата ще има ефект върху Луфи? Все пак той е гумен, един вид като с Енел. От известно време се чудя защо плода на Луфи не е в логия класификацията

Вярвам че помниш Крокодилчо с отровната кука и какво стана тогава.

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2009 1:53 pm 
Аватар

Уф, това го бях забравил :)
Значи - да се спасяват с бягство :lol:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2009 2:45 pm 
Аватар

На мен не ми се струва,че това е истинския Магелан,а "отровен клонинг" :lol: Ако почнат да го бият и го бият трудно представям си онзи как ще ги размята после ;) И Мр.1 сигурно ще им помогне..

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2009 2:58 pm 
Аватар

Най-голямата простотия ще е ако отровата на Магелан е същата като тази на Крокодилчо, а Лъфи е изградил имунитет :lol:

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2009 3:43 pm 
Аватар

Неееееее, според мен това си е истинския Магелан, а колкото до отровата, не е ли по-логично да може да синтезира каквато си иска?

Здраво са го загазили, ще избягат някак сега, не вярвам да го победят, но после какво ще стане???? още е неделя а вече искам да е излязла новата глава :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2009 7:37 pm 
Аватар

защо пък да бяга .... Балеринчо споменава хаки ...Луфи се сеща,че Боа спомена нещо за хакито и решава да го изпробва :arrow: Хаки+ Gear2 >>>> Магелан :baby:

Благодаря на 'coincidencе' за профила !
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2009 8:10 pm 
Аватар
Цар Алко

Аз пък си мисля, че за тия няколко дни с Hancock на кораба Luffy не си е губил времето. Видя, че вече няма сили да си спаси накамите, спомнете си боя с Ao Kiji и след това пребиването от CP9, че за нула време измисли техники за да ги защити любимите хора. Този път положението е по-сериозно сто процента ще има haki + devil fruit skills. Аз лично очаквам много нови неща след няколко глави.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 22, 2009 8:17 pm 
Аватар

Аз пък очаквам белиу мустако..... Вече е време да се появи ще е тъпо ако чакат последния момент или точно Маймунко и Ейс излизат и белия ги качва на кораба, сиг ще се молят на Лъфи да стане накама...И т.н ! :hat:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 36 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 33, 34, 35, 36, 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]