|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bounen no Xamdou (лято 2008) Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 12:39 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Къде го видя този еп след като анимето свърши? 26ти е последен. Всички келеши порастнаха, цайсатата се спаси някак си и остана без коса, но за тия девет години нашето момче как успя да се върне не знам. Уж си даде спомените и след всичко се върна. Малката инвалидка се проеба, децата стават идиоти, а бе ужас.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bounen no Xamdou (лято 2008) Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 1:36 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
spiralkinda написа: Къде го видя този еп след като анимето свърши? 26ти е последен. Всички келеши порастнаха, цайсатата се спаси някак си и остана без коса, но за тия девет години нашето момче как успя да се върне не знам. Уж си даде спомените и след всичко се върна. Малката инвалидка се проеба, децата стават идиоти, а бе ужас. *Le gasp* аз чак сега видях, че е качен 26-ти мерси за инфото обаче
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bounen no Xamdou (лято 2008) Публикувано на: Чет Фев 12, 2009 1:01 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
spiralkinda написа: Накиами жестоко я прецакаха накрая спрямо развитие, ААкиуки все пак го дадоха, но ебаси и тъпия край как си призна чувствата към Хару, тъпо. Можеше далеч по-добре да е, бих се радвал на продължение, но с този завършек е невъзможно. Все пак се радвам на анимето и 8/10 му давам с радост. Направо нямам думи. Тъкмо догледах накуп от 22 до 26 и съм здраво ядосан. Просто пропиляха потенциала на анимето >< 7/10 от мен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bounen no Xamdou (лято 2008) Публикувано на: Нед Фев 15, 2009 9:23 pm |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Тия пък отгоре Анимето започна и завърши 10-тка! Не мога да съм по-доволен от него. Това го казвам дори без да го сравнявам със другите излезли по същото време Невероятно аниме,определено няма с какво да се оплача. Това са едни от най-щастливо прекараните часове,в гледане от доста време насам. В началото превъртах ендинг песничката,но накрая я оставях цялата Kylee-VACANCY <3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bounen no Xamdou (лято 2008) Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 10:28 am |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Belgarion написа: Направо нямам думи. Тъкмо догледах накуп от 22 до 26 и съм здраво ядосан. Просто пропиляха потенциала на анимето >< 7/10 от мен Това че пропиляха много потенциал е факт, но все пак не се получи толкова лошо... като за Еурека7 клонинг. Краят на анимето напомняше супер много на края на Еурека7 мангата. Идентични герои (като тези от Еурека бяха по добре развити), подобен бекграунд (тук може би Ксамд бие), прилики в историята. Какво да е странното в това, че коравата ж'на с всичките си цигари алкохол и базука оцеля. Та военното шевче му удариха един откат и пак е някак жив.
Нещо, което въобще не ми хареса... бива светът да е малък, но героите така добре "случайно" се засичаха. Кулминацията беше просто, когато Акиуки скача докато е още с маската и "Ооо не господи Хару кара онзи фърчуляк точно отдолу и да хваща"... Бе накратко Боунс бяха вложили прекрасни идеи, но някакси не бяха напълнили агънцето. Култови персонажи (защото бяха "типичните", но не напълно) Персонажа на Хару толкова много ми напомняше за Шърли от КГ, много подобен външен вид и същото сею. Това със сигурност е увеличило симпатиите. За ново аниме би било хитро дизайна на един от героите да е идентичен с този на главен герой от вече минало аниме, който е загинал по гаден начин. Не знам как е било при останалите, но аз останах с впечатлението, че бюстовете на двете главни героини ставаха все по големи в течение на анимето. Може и просто проблема да е бил в мен, след като леко всичко започна да издиша, почнах се заглеждам по глупости. Анимето ни научи, че стане ли нещо човек си сменя прическата. Дали ще се подстрижеш, дали ще си пуснеш малко по небрежна грива, дали ще си свалиш фибичките, дали ще те обръснат почти гола глава. Историята от мен ще получи доста ниска оценка. Добро озвучаване, страхотен войс-актинг (доста от любимите ми сеюта), арта беше просто супер. "Любовната история" я направиха на гъз, и Проблема не беше в персонажа на Хару, тя си обичаше и и стискаше и всичко. Акиуки след като го мъкнаха с тия вериги стана леко странен, много по-тежко го раздаваше ма все едно ролята му започна да издиша, точно както на френда му. Всички второ, третостепенни персонажи са просто култови. Тетенцата бяха уникалните калитари. Русата пача, която беше точно типа жени, които биха ти казали, че са на 24 въпреки, че миналата година са чукнали трийсетака беше някаква весела. Растафарянина баси добрия комик-релийф. Роппа беше едно от най-сладурските аниме животинки, които съм виждал (а много анимета фейлват от страна на животинки, но Роппа рулз). От главните персонажи... Акиуки нещо го заплеснаха тотално след средата, Накиами... тя просто започна да дразни по едно време, Хару обаче беше мъжко момиче.
Дизайна на Замд-овете (и просто на всичко, което не беше нито човек нито Роппа) беше ужасен (но трансформацията беше яка.. общо взето единственото) слава богу, че не се натрапваха. Толкова малко даваха Акиуки как прилича на голяма грозна риба, че им прощавам. "Меките бяха ужасни". Цялата мистика беше добре измислена, но въпреки това плоска. Еуреката трябваше да има подобен край (но не и такова цялостно развитие). Аз не бих запомнил това аниме за нищо повече от персонажите. Опенинга и ендинга не бяха лоши, но ми бяха прекалено несвързани. бяха просто неутрални (и бяха само един чифт). Оп-то имаше много гитино направени моменти, но и те омръзват. Няма да се опитвам да извадя някакви доводи против оп и ед-то, просто ще кажа, че доста често ги прескачах (а аз съм човек, който винаги си ги изглежда тия работи). значи е имало нешу...
Не бих го гледал пак (освен може би епизода с Райгьоу и този със старчетата как се правиха на спасители) Но Ксамд ме хадъха да чакам с още по-голямо нетърпение Еурека7 филма.
БТВ Вего, тоя с растите ми напомни на тебе
|
|
|
Заглавие: Re: Bounen no Xamdou (лято 2008) Публикувано на: Съб Мар 14, 2009 11:36 am |
|
Vego |
Мародераторче |
Регистриран на: Чет Май 10, 2007 5:27 am Мнения: 15576 Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
|
Bleed4me написа: Това че пропиляха много потенциал е факт, но все пак не се получи толкова лошо... като за Еурека7 клонинг. Странно,мен ми напомни много повече на работите на Ghibli Спред мен обаче не гледате анимето за самото аниме,а го сравнявате с нещо друго или с очакванията си. Или мен просто ми е допаднало прекалено много,незнам
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|