|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 8:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 25, 2006 4:22 pm |
|
faye |
|
|
|
ами аз така и не изгледах анимето (почнах да го гледам заради мангата но уви атмосферата не ми пасна) и затова не знам как свършва и следователно място от където да почнеш не мога да кажа
инак дам историята хваща окото но имам чувството че едва почва да се развива
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Фев 25, 2006 6:29 pm |
|
SiniStar |
|
|
|
от мininova.org gi ima do 24
за сажаление там 25-26 никой не ги сийдва и аз ги изтеглих на френски като проследих групите, които са я превеждали чрез
http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Сря Авг 16, 2006 12:01 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
OMG т'ва е много лошо... Aquastar-anime май спират да превеждат мангата... имате ли представа кой друг превежда и е стигнал до около 140-145-а .... част??? Опитах с google да потърся но много неуспешно...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Ное 25, 2007 8:49 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
|
Safiir написа: Пфууу и аз си наваксах 30-ина чаптъра. Тая манга става все по-добра и по-добра! Страхотно се редуват скул ечинес и типичен шоунен ^^ Особено сега в магическия свят е пълен купон ^^ Напълно ми се затвърди впечатлението, че тотално издухва и наруто и блийч откъм шоунен. Гррр вбесявам се когато такива готини и лесно смилаеми манги се игнорират и хората се кефят на боклуци като двата горе-посочени шоунена
Аз съм доволен, че най-после започва да се забелязва мангата
Аз я следя от 1 година и 3-4 месеца вече и наистина става все по-добра и по-добра, макар че онази част с daily life арка преди магическия свят беше супер тъпа според мен
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|