|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:44 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Пет Фев 20, 2009 1:15 pm |
|
Manga Anime |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 28, 2006 12:43 am Мнения: 2005 Местоположение: Akihabara Town Music:Drum&Bass Movement:WalkingVehicles MAD
|
това ми изглежда невъзможно... готов на всичко... как става тая работа X3Btel написа: Категорично не, какъв е смисъла да имаш върховна сила? Същата работа като с игрите- вижда ми се интересно да чиитна само за да видя какво ще стане, после чиитвам пак и пак и в един момент фъна от играта се губи. И така ако имам върховна сила- ще ми се изгуби фъна от живота, да не говорим че ще трябва да жертвам някой друг И въпреки всичко, ако дявола се появи и ми даде върховна сила в замяна на душата ми(не бих жертвал близки хора и тн)- май не знам какво ще кажа, все пак изглежда интересно да си играеш на бог е нали това ти е целта еее, да станеш супер силен ! имба... и тогава знаеш всичко, почваш да учиш останалите
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 3:26 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Виште са, май неразбирате.
1. Готов на всичко. На вискчо - да утрепеш семейството ти, да ти вкарат кол в гъза, всичко.
2. Сила отвъд всичко. Демек че ако трябва може и времето да върнеш, да убиваш с мисъл, да летиш, да си безсмъртен и т.н. т.н.
Така че имаше нещо такова, при каквато и гадост да е и ада остана жив и автиматично да получа тая сила, за мен е ОК.
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Съб Фев 21, 2009 6:09 am |
|
sunnyface |
|
|
|
Колкото и невъзможно да е да съм поставена пред такъв избор, темата ме накара да се замисля какво бих решила. Отговорът ми е не и то по много проста причина-да се сдобия се с такава сила няма да ме направи по-щастлива(което е една от основните цели на живота ми)
1. ако тази сила промени мисленето ми и мен-демег не съм човек вече, а някаква по висша форма на живот, която няма чувста, а работи с по-"висши" неща , няма да изпитвам емоции, или щастие, дали тази сила ще подобри живота ми е непредвидимо
2.ако си остана същият човек, но с неограничени способности и познания за вселената и смисъла на живота, няма да има с кого да споделя тези знания защото ще съм се отказала от "всичко" тоест тази сила ще стане моя самоцел, и дори да си създада собствен свят, в който да съм щастлива, той ще бъде изкуствен и няма да има предизвикателства, защото като всемогъща ще бъда и всезнаеща и ще съм обречена да знам всичко и няма да ми е интересно(освен ако не си изтрия паметта или нещо подобно) Да знаеш всичко е доста..неприятно. Не ти оставя никакво място за въображение и мисъл. А и освен това, ако приемем, че съм си останала същия човек то умът ми най-вероятно няма да понесе подобна информация
Така че не си заслужава да притежаваш нещо, което само ще ти усложни живота
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Нед Фев 22, 2009 4:47 pm |
|
Bastor |
Модератор |
Регистриран на: Пон Окт 01, 2007 7:56 pm Мнения: 1620 Местоположение: София
|
Belgarion написа: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд всякакви предели? Ако знаете начина, имате таланта и възможността, бихте ли рискували всичко? В случая не говоря за контролиране на маси хора, климат, или нещо също толкова тривиално... Говоря за върховната сила, сила с която ще можеш да си играеш със цели галактики така както можеш да си подхвърляш зарчета. Дори ако това "всичко" включва смъртта на най-любимите ви хора, дори да струва живота ви, или дори душата Готови ли сте?С толкова сила неща като смъртта надали ще са проблем...избивам всички дето трябва пък после ще ги върна
_________________ ...in my pants.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Нед Апр 26, 2009 11:36 pm |
|
dRa6k0 |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 01, 2009 8:03 am Мнения: 110 Местоположение: София
|
Интересен въпрос . Не бих дал нищо за да се сдобия със сила колкото и силна да е тя. Ето ви една гледна точка на проблема . Ето сега например ти правиш нещо "гадно"(няма да е друго де), сдобиваш се със сила и след това, ако хората (целия свят или родината ти)разберат за това "гадно" нещо което си направил ти или ще изглеждаш кат' глупак или като хитрец (всички ще си мислят "че и баба го може") и много други неща.От морална гледна точка няма да земеш нищо, а и колкото да се опитваш да си върнеш доверието към хората няма да стане.Все ще си останеш оная кръгла нула която се е здобила със сила. Няма да имаш приятели, а без приятели е тъпо нали? П.П. Не съм чел горните постове, нещо ме мързии...
Последна промяна dRa6k0 на Нед Апр 26, 2009 11:39 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|