Интервюта с други потребители можете да откриете по-долу в раздела.........
Може ли нашият скъп приятел FeaRSomE, известен със своите велики запивания, не дотам велики засядания за "твърде дълго" в тоалетната на двора и доказаната си любов към хубавата манджа, да бъде описан с тази игра?
НЕ! В абсолютно никакъв случай! Защото:1. Сома не дърт и сбръчкан ( всъщност... бе... нека това по-добре да отпадне)
2. Сома в никакъв случай не би разрешил имиджа му да бъде използван в някаква мизерна онлайн игра.
3. Никоя игра не е достатъчно всеобхватна, че да покрие цялата гама от качества, приютени в тялото на Сома.
Ако от наблюдаването на дърт рибар, издаващ твърде подозрителни дори и за онлайн игра звуци при олавянето на злощастен рибок, не ви е удовлетворило, то тогава хвърлете поглед на долните редове... току виж и вие се превърнете в обитаваща сладководни басейни МЪДРА РИБА С ФЙЕШЪН МУСТАЦИ, каквото е Сома._________________________
Господи Фиърсом, свързвате ли произхода си със сладководен басейн и ако не, то блуждаят ли подобни мисли в главата ви от време на време?Моят произход, така ли.. Водните басейни нямат нищо общо. По-скоро басейните от ракия, лайна и C-200 на Супер_Бийст, който кънвиниънтли ме нарече СОМ. Но това не променя факта- Сом ИС Сом.
Как смятате, дали ракията би изместила млякото в яслите, ако за президент бъде избрано четириного?Ако приемем алегорията четириного=стол, едва ли.. Виж, ако смяташ четири от моите въображаеми перки за крачка, то в яслите няма да се пие ракия, а ще се яде шкембе. Подлютено. С много чесън. С много червен пипер. С много оцет. С много сол. Тогава ще се оправи България.
Бихте ли се включили в кампания, носеща името "Влез в кенефа и не излизай", ако към това ви подтикне изнервен травестит с три крака?Единственото нещо, което би ме накарало да се включа в подобна кампания е фонд от олдскуул фантастика. Закон Сомски- в кенефа се влиза с ЧЕТИВО и се стои минимум ТРИДЕСЕТ минути. Иначе визитата не е пълноценна. Дори и веселите цопвания не стигат на душата ми да достигне до оргазъм. Трябва да има и ОЩЕ нещо. А то определено не е изнервен трикрак травестит, просто защото.. трависите са едни много спокойни хора, криещи се по дупки и усои, под предлог, че едни весели момчета ги чакат с по една верига в ръка навън, доволно потривайки ръце. Това беше рилейтед като цяло.
Мисълта, че може действително да сте се родили като сом, а всичко, което досега сте смятали за свое съзнание, свой живот, да е всъщност лъжлива проекция на първия плосък червей, докоснал се до древното изкуство на воденето на живот като зъл гений, ужасява ли ви?Ужасява ме колкото и перспективата да се удавя. Фор риъл. Но би трябвало да се запитаме.. Този плосък червей.. Защо е плосък? Може би се крие от някой, използвайки идентичен прийом с този на рибата писия. И аз потвърждавам. Защото не червеите стоят зад злото начало на човека, птиците, костенурките, скумриите и т.н. , а именно Сомът. Това митично същество. Следователно по-горните изказвания за проекции, лъжливи, етц. са всъщност MONK
Съвпадат ли вашите чувства с тези на прегорелия ви сомски задник?[20:59:12] Fearsome' каза: Аз като един простичък Сом много-много не разбирам тези сложни въпроси, задавани ми от ваше преосвещенство Лайн Мандрино. Но мога да кажа, че още от малък обичам попара. И не се срамувам да си призная, че и досега, почти седемнадесет лета след моето пръкване, аз продължавам да си похапвам попара. Водичка. Сиренце. Малко масълце. И разбира се препечен.
Представете ли следната картина : Съвременното общество се е разпаднало, ала все още съществуват редица недокоснати от унищожителната ръка на човека кътчета, където по 100 индивида от изчезващият вид "селски чалгар" произвеждат свръхкачествени джапанки "Леонид" и мъжко бельо с джобчета, предназначени специално за патрончета водка. Какво бихте причинили на производителите, ако по някаква случайност се озовете в някое от тези кътчета, и бихте ли си взели комплект джапанки+бельо за спомен от туй всяващо страх у бедните детски души бъдеще?Обичам джапанки. И особено как джвакат като джапаш с джапанчиците. ''Леонид'' всява респект. Бельото е иновативно. Просто не виждам за какво може да се притесняваме. Пиеш докато пикаеш и си гледаш жапанките. РАЙ!!!!! Но тук идва друга интересна дума.. Чалгар. Тия животно не заслужават дори канибали да ги генгрейпнат и да ги изядат. Горките антропоядци ще страдат от невероятни кошмари- водовъртеж от силиконови цици, имащи вкус на нищо и странни звуци, наподобяващи родилните мъки на мъжки торен бръмбар. И така на канибалите ще им се отще да ядат хорица и светът ще стане едно по-хубаво място. Но от де канибали като съществуват само катуните на селските чалгари, които несъмнено са и ЦИГАНИ.
Зеленчуците - източник на ценни за човешкия организъм вещества или средство на властите за прикриване на факта, че всъщност шкимбето е най-полезната храна, а картофите, морковите, зелето и останалите шкембе-заместители всъщност причиняват най-големи вреди в тялото на човека?Страхотен въпрос. Управляващите просто искат да ни манипулират по най-лесния възможен начин. Поради тази причина оставят шкембето на заден план, като се грижат и за неговата анти-реклама. Защото здрав и силен мъж- много шкембенце и биричка! Всичко има у тази гозба- от витамини до най-чистата форма на оргазъм. Зеленчуци? Пълен крап, стават само за салатка. За съжаление жените също ни дърпат назад- едва ли само моята майка ме трови с моркови и т.н. ненужности в любимото ми телешко варено. А това че женските като чуят шкембе и си мислят за дребни космати пъпчиви пениси, това е друг въпрос. Те просто не са посветени в силата Му. Който е ял знае.
Има ли нещо, което криете от нас... господин Сом?Да. Аз съм първият човек направил трансплантация на кокал на цица. Успешна.
Мислили ли сте върху създаването на машина, внедряваща "ЕПИЧЕН ПРОВАЛ!" в бъдещето на новите потребители на Анимес-бг? Имат ли те въобще нужда от такава?Разбира се, тъй като по-голяма част от тях са нарутарди, лично аз съм се заел с тази нелека задача по създаването на перфектния EPIC FAIL.
В средите съм познат като ''Онзикойторейпнайондаймеследкатосеизсравърхуопиканиямутруп'', но това е само за заблуда на малките дечица. И аз ще имърджна викториъс, защото съм Secret Some.
Как си представяте перфектното публично разсъбличане? Имате ли някакви съвети за начинаещи, които все още не са вкусили от този забранен, макар и не дотам недостъпен плод-произведение на изкуството на екстремните "спортове"?Сомът доста често лъсва по бельо и по небельо пред публика. Често това се случва на пияна глава. Но пък да става забавно. А моят съвет към начинаещите е: внимавайте като си сваляте панталони, дънки, ала-бала- гледайте да не смъкнете и долните ГАЩИ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Губи се ефектът, хората побягват и се свират в ъглите. Трябва да ги подготвите ментално за тази понякога така дистърбинг гледка.
Какъв би бил резултатът, ако правителството вложи 50+ милиарда в създаването на емотикони, пресъздаващи групово изповръщане?Би било глупаво, тези пари трябва да се вложат в ''кауайски'' емотикони- фърчащи джинджиплякторченца предизвикващи лигопотичане у момиченцата и натрапчивото чувство на ''Офф'' у мъжките индивиди.
Какъв човек сте според тъндър-гълъктишискиъ хороскоп на Кралица Въй-Май-Въй?Аз съм една мишка, възседнала водна чаша, която се рее из безграничния Космос.
кжо иска6 да каае6 на остааните сом ове е сомееее!@?Всъщност.. не обичам сомско. Кофти е, дори когато сам си си хванал сома. ;е
Какво бихте казали на потребителите на Анимес-бг?Пльок-пльок, каза само и избърса мустаци. ДОТ
Посланието ви към хората?Яжте повече попара и шкембе, че да порасне вашето чушле.