|
Дата и час: Пет Фев 14, 2025 2:54 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Бихте ли се венчали за аниме герой? ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 17, 2006 12:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=347.jpg) |
Imari |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Нещо доскучах и ми хрумна ей тази темичка Ако можехте (в истинския живот) бихте ли се оженили/омъжили (зависи от Вашият пол) за някой аниме герой. Също така кажете защо ... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Например аз БИХ СЕ ОЖЕНИЛ ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: Просто "anime girls" са много сладки. Когато заобичат, най-често е до смърт. И са много милички, сладички абе ... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) надявам се че доста хора биха ме разбрали за какво говоря. Съжелявам за правописни грешки. Знам, че има.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 17, 2006 3:26 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=123_1281270313.jpg) |
kidamy |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Да се жениме за аниме герой ее стига бре хора вече мисля,че прекалявате с анимето
Kidding
Еми честно не предпочитам да е как се вика от плът и кръв.
Последна промяна kidamy на Чет Авг 17, 2006 5:42 pm, променена общо 1 път
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 17, 2006 3:27 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=43_1233954709.jpg) |
MastaG |
|
|
kidamy написа: Да се жениме за аниме герой ее стига бре хора вече мусля,че прекалявате с анимето Kidding Еми честно не, предпочитам да е как се вика от плът и кръв.
x2
_________________ Jagara Bagara
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Авг 17, 2006 9:51 pm |
![Аватар](http://85.187.168.229:81/avatar.gif) |
atk |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Нед Дек 04, 2005 7:22 pm Мнения: 267 Местоположение: Sofiq ANd Bourgas
|
Хммм, честно казано не. Аниме героите каквото и да си говорим всички в един момент стават прекалено идеални. Глупавите поумняват, или сеоказва, че няма нуйда . Слабите стават силни и т.н. За мен няма нищо по хубаво от това двама души всеки със своите силни страни и недостаъци да преминат през всички пречки на живота и в край на сметка да достигнат до момента вкоито това е те са еидн за друг и точка. И това не е защото са оживели аниме герои а защото заендо са преминали през всичко и са се справили и тва е.
Не някакъв аниме сюжет просто "Keep it real" и давай напред
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Авг 18, 2006 12:37 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=50_1298900478.jpg) |
chibi_chibi |
|
|
Еми не......имам две причини: 1. Да се свържеш с някого по този начин, трябва да познаваш този някого много добре, а и той теб.......... ако ще е и перфектен да е, какво ще знае някой аниме-пич за мен? Нищо ;п ..... Това е малко като мечтата за 'el principe azul", който е принц, но само в света на фантазиите........ Вярно, че има доста аниме-герои, които са много пълнокръни и истински като характер, но все пак са малко или много типизирани....... *А аз лично си търся нещо ...уникално *о.О*, ако може да има и немска овчарка - още по-добре xD... *
2. В дългосрочните ми планове не фигурира женитба ;п .... Не смятам, че ще ми е по силите да затъна толкова, че да ми надянат пръстенче ;д;д;д...... А и за да пропадна дотам, трябва да намеря не само взаимната любов, а и приятелството и сродната душа..... и то 3 в 1...........
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|