|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 2:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 30, 2009 6:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=9464_1273781230.jpg) |
thewizards |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 11:29 am Мнения: 938 Местоположение: Far Far Away
|
FenomenA написа: Искъм да попитам какво трябва да дам за да ми трагне нормално KM player като ми излиза това ---> http://bgcenter.net/users/untitled0123456789.bmpНе знам защо ти го дава това, не можах да намеря нищо подобно на това в настройките на плеъра, според мен си променил някой настройки и затова се появява. Искам да те питам коя версия ползваш и на коя операционна система. Бих ти препоръчал да си дръпнеш http://zamunda.net/details.php?id=111297&hit=1 тази версия, тя не се нуждае от инсталация и няма да зависи от настройките на другата версия.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 18, 2009 10:52 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16927_1319738589.jpg) |
Proks |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
Имам един прост въпрос. МОга ли да гледам оригинално Blu-Ray филмче с този кодек пакет?(СССР) Става дума за Final Fantasy ( https://www.ozone.bg/films/product/all/ ... its_within ), но каот незнам дали със сигрност, ще мога да го въспроизведа нямам увереноста, да си го поръчам.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 18, 2009 11:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=40.jpg) |
Naruto |
AnimeGod |
|
Колко го плаща Blu-Ray устройство ако не е тайна?
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Видео Помощ - Всичко нужно за гледане на аниме! ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 18, 2009 11:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=16927_1319738589.jpg) |
Proks |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
Naruto написа: Колко го плаща Blu-Ray устройство ако не е тайна? м.. не съм омх.. напраих най-голямата грешка в живота си... ся и тва трябва да си копувам
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|