|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 9:05 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Natsu no Arashi! (Пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 15, 2009 5:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8492_1538686303.gif) |
dadaadda |
The No-Goodnick |
Регистриран на: Пет Май 04, 2007 5:05 pm Мнения: 9845 Местоположение: PervTown
|
Заглавие: Natsu no Arashi! 夏のあらし! Summer Storm! Вид: Брой Епизоди: Времева рамка: Жанр: Комедия, Фантастика, Шонен Цитат: Най-обикновена история за приятелство, любов, лято, пътуване във времето и други подобни работи...
Последна промяна dadaadda на Пон Апр 13, 2009 7:59 pm, променена общо 2 пъти
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! (Пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Фев 16, 2009 12:55 am |
ExcHyper2 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Историята му ми се вижда доста заинтригуваща, именно и затова ще го гледам. Както каза Hikimori: имам големи очаквания.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! (Пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 11:00 am |
ShApEsHiFt3r |
|
|
Арта не ми харесваше в първите 5-6 минути, но анимето е толкова яко, че до 15тата минута вече не ми пречеше ^^ She must've seen Ken-san ![=))](./images/smilies/=)).gif) Как може така да се ебават с времето и пространството ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) това аниме ще е просто 10/10 ![=))](./images/smilies/=)).gif) Моля те смени описанието, защото не е свързано с начина по който се развива историята в анимето(поне за момента)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 12:51 pm |
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
какво искаш да сложа "In an old town coffee shop, a boy met an older high school girl. From there, everything was... An unforgettable summer began."?
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! (Пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 4:00 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=18106_1333663144.png) |
bloodsongg |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
първи еп е луд ![=))](./images/smilies/=)).gif) изглежда доста интересно
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Апр 06, 2009 5:14 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
|
dadaadda написа: "In an old town coffee shop, a thirteen year old boy met a not-so ordinary high school girl and thus began their normal days filled with friendship, love and time traveling."? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Fixed? xD
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! (Пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 07, 2009 4:04 pm |
ExcHyper2 |
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Първия еп радваше много! ![=))](./images/smilies/=)).gif) Супер забавно аниме + скокове във времето = Win! ОП беше тъп, но пък ендинга радва. С нетърпение чакам 2-ри епизод. Ще се гледа
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! (Пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Апр 07, 2009 6:42 pm |
krumisimo |
|
|
Ягоди с уасаби... Първият епизод беше много забавен... Това ще се следи...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 08, 2009 1:21 pm |
dadaadda |
The No-Goodnick |
|
ShApEsHiFt3r написа: dadaadda написа: "In an old town coffee shop, a thirteen year old boy met a not-so ordinary high school girl and thus began their normal days filled with friendship, love and time traveling."? ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) Fixed? xD сега... вече... трябва да е доволно... Цитат: Най-обикновена история за приятелство, любов, лято, пътуване във времето и други подобни работи... ![=))](./images/smilies/=)).gif) П.П. това просто трябваше да е през Лятото
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Natsu no Arashi! (Пролет 2009) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Апр 08, 2009 9:35 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6319_1693147043.png) |
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
ShApEsHiFt3r написа: това аниме ще е просто 10/10 ![=))](./images/smilies/=)).gif) Заинтригува ме искрено ![:wow:](./images/smilies/wow.gif) *търчи да сваля*
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|