Дата и час: Сря Фев 26, 2025 9:35 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 29 от 33 [ 488 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Вто Фев 10, 2009 11:17 am 
Аватар

BlossomStar написа:
Изображение

това си го сложих на десктопа, да ме вдъхновява, надявам се нямаш нищо против :)

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

Заглавие: Re: MyArt: BlossomStar
МнениеПубликувано на: Нед Фев 15, 2009 5:03 pm 
Аватар
Мародераторче

Местоположение: Kame House: Where the beaches are fine, and the bitches are finer.
BlossomStar написа:
и друго старо, което явно не съм показвала
Изображение

Нямаш си и идея колко много ми харесва това <3

И имам една молба която може би ще ти се стори малко нахално...

Можеш ли да направиш някоя творба в малко по-тъмна гама с малко кръв и т.н.т. дано успееш да схванеш какво ти пиша защото махмурлука ме гони здраво...
Идеята е да видя дали можеш да направиш нещо наистина мрачно.
Ест. зависи си от теб дали и кога ще го направиш :blush:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 15, 2009 7:05 pm 
Аватар

искаме комиксчето!

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 18, 2009 3:43 am 
Аватар

не виждам що да не мога XD ще направя нещо по-натам....
Изображение

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Фев 20, 2009 3:22 pm 
Аватар

Сега като прегледах всичките ти рисунки определено виждам напредък.Харесват ми идеите ти и държа да отбележа че ти си от малкото хора на които харесва оцветените работи,а не само скиците.Тази предпоследната мадама май е единствената ти рисунка,която не ми допада особено,краката й изглеждат направо отблъскващо (всъщност май не харесвам изобщо как рисуваш крака),чадърък е крив,абе като цяло ми се вижда грозничка :?
По последната рисунка пак имам забележка към краката,не ми харесва и как са одебелени контурите (по принцип харесвам одебеляването,но в този случай просто не се е получило),а и си личи че е недовършена (не че е лошо ,в някои случаи дори е плюс ,като в "любов" например).

МнениеПубликувано на: Чет Мар 05, 2009 2:21 am 
Аватар

абе аз някои от тия работи (примерно гейшата) ги виждам като убер яки лепенки.
можеби трябва да принтнеш малко такива лепенки, аз бих си купила :D

МнениеПубликувано на: Пет Мар 06, 2009 1:27 am 
Аватар

Уааааааа , последната колко ми харесва в лицееееееееееееее :love: :love:

Хххх и аз бих си взела такива лепенки ^^ Много хора биха :Р

Ich und du...
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Мар 15, 2009 11:31 pm 
Аватар

лицето на последното е плосковато (както и на много от другите ти работи).Може да направиш очните ями малко по дълбоки,особено при дясното око щеше да подчертае формата-хем на окото,хем на скулите,ако беше направила контура по завъртян.Челото също избощо не изпъква.
Сега лицето изглежда като изрисувано върху абсолютно равна повърхност.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 3:59 am 
Аватар

едва ли бих се занимавала с лепенки XD не знам кога ще постна точно нещо ново , а блъримайнд...wtf???
то няма никакви светлосенки...какви очни ябълки .... :lol:

муунбийм, мерси за коментара ^_^
някви до никъде наченки

Изображение
Изображение

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Мар 16, 2009 10:58 am 
Аватар

Силен вятър ли има, че й е такава развята дрехата :) Ако добавиш още нещо към композицията, мисля че ще бъде по готино. Така имаме само нарисувана една девойка, ако добавиш други елементи, може цяла история да се получи :P

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 2:42 pm 
Аватар

и аз ги сплесквах преди..но след това когато се опитвах да ги направя триизмерни,видях че изглеждат абсолютно отвратителни като ги погледнеш под друг ъгъл.
Харесвам цветовете които избираш,но лицата им са някак еднообразни.Опитай се да ги рисуваш с различни очи,по различни черти на лицето,форма на главата/черепа..Смело експериментирай,дори това означава да станал малко по гротескни.Аз лично първото нещо което ще направя е да направя кухините на очите по дълбоки. Също при мъжките лица- някои от характерните черти са: по голям/дебел/груб нос.По голяма брадичка.По малко дръпнати и по малки очи.Субективно ги изброявам,сигурно можеш да се сетиш много други.Не е само брадичката- последния ти мъжки персонаж мяза на грозна жена с мъжко тяло.
Проучи кои характерни черти правят едно лице по мъжествено или по възрастно.След това стилизирай,и ще го правиш с по голяма свобода и разнообразие.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 17, 2009 7:31 pm 
Аватар

Много добре знам как ми изглеждат рисунките...благодаря за желанието да ми отвориш очите XD но ако можех сега да нарисувам висчко, което искам щях да съм световно известна ^_^

а за лицата изобщо не съм съгласна ...това ми е стилът... ако си се заглеждал някога в чужди рисунки ще видиш, че на едва ли не всички, 80 % от рисунките са им подобни (освен ако не са реалистични, карикатурни или картуун) ...за себе си мога да кажа, че това е моята представа за красота ...ако исках да нарисувам момиче с изгърбен нос или канара за мъж - щях .... ако твоите вкусове и предочитания са други - рисувай си...

аз чета яой..... харесвам женствени и нежни момчета ...няма да рисувам горили >_> освен ако не ми платат ...отварял ли си яой да видиш как изглеждат момчетата или изобщо доста манги

това е... не искам повече да чувам за лица коментари XD

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 18, 2009 8:08 pm 
Аватар

ами рисувай си ги както искаш.Просто не изглеждат интересни като всички са еднакви :roll:

силно се съмнявам че щеше да имаш световна класа и много слава ако поне малко се стараеше да бъдеш по непредсказуема и разнообразна в стила си.Има много начини нещо да бъде красиво или готино. Но това съвсем не е всичко което прави една работа изпъкваща над тълпата.

В случая ти рисуваш,,както гледам - само персонажи- преобладават женските. Трябва да бъдат различни задължително,всеки от тях е интересен с дрехите и цветовете си,но лицата им са някак празни,безизразни.Физиономиите им не намекват за някакви елементи на характерите им,нито пък моментна емоция.Това също ги прави от части безинтересни.
първото нещо за което мисля винаги когато правя персонаж,така беше и с уебкомикса ми преди 100 години- е физиономията.Това е началото на индивидуалността на един персонаж-тя казва толкова повече от просто дрехите. Можеш да рисуваш очите по 100000 различни начина,но ти ги рисуваш по един и същ.Това показва че мислиш само как да ги облечеш и въобще не мислиш за тях като индивидуални характери.

Единственото което ми харесва в рисунките ти е крайното оформление- цветовете и пипнатостта им. Дизайните им са изтъркани вече :doh:
и като гледам май нямаш желание да си напрегнеш въображението и ще си караш на сигурно в познати води още доста дълго.
Не ти казвам да си промениш стила,казвам ти да поработиш над него,мисля че във всичко останало си добре.
:confused: жалко е когато си поставяме ограничения.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 19, 2009 2:37 pm 
Аватар

Въпросът е в целта....

прав си, старите си неща не ги броя... даже си ги използвам, защото не ми се иска някаква идея, която си я харесвам да я захвърля в едно старо и гадно изпълнение....

а за целта да се върна .... в зависимост с каква цел правиш рисунка има различни изисквания... а да не говорим ,че нямам и една сериозна.... последната, която сложих като за начало е под кривата круша и сигурно ще я завърша след месеци... - нейната цел е да направя най-накрая истински концепт...съответно трябва и да я сглобя с краката... примерно в тази връзка не и и трябва фон ....ако исках да правя анимация...съответно героят щеше да е необходим да е доста опростен и тогава да е изразителен в емоциите си ...спокойно...знам ги тези неща..но работите, които съм показвала до сега не са нищо сериозно.... да не говорим за колко рисунки примерно не ме дремело коя е и каква е, а примерно съм искала някаква поза в тялото.... някой ден ще ти покажа това, което очакваш ...амакр че ще си ползвам старите ми герои...решила съм да направя и типажи и по някое комиксче и опит за анимацийка - всичко с едни мой 4 момичета, които съм пускала

това ми е идеята..аз тук не пускам за да показвам великия ми разнообразен стил, а за удоволствие .... примерно в девиант арт си изтрих всичко старо... сигурно когато почна тази серия, която съм намисли пак ще изтрия половината

всеки си има неща, коит ого влекат..за теб е явно изразителността на лицето... макар че изобщо не се вижда за мен е динамиката в тялото Т_Т ...и много искам да направя нещо в тази насока, за други хора примерно са детайлите

мерси за отбелязването ...накратко за момента гоня други неща ... за теб може нещата ми примерно да изглеждат добре цветово и пипнати, но за мен - не

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 04, 2009 11:16 pm 
Аватар

добре, последно време задачата ми беше да развия концепти за портфолио,които на този етап няма да поствам. За по сигурно,потърсих помощта на човек който работи с истински концепти в продължение на 20 години и има кариера като класически аниматор. Той ми показа концепти на много различни герои ,обясни ми какво се търси в тях и какво не- не мога да ти опиша всичко което получих от него като съвети,защото беше в рамките на доста време учене при него.

Има два съвета,които може би няма да ти допаднат,но са много важни:

1. трябва да направиш типажите си разбираеми като форма- да са лесни за теб да ги рисуваш (изградени от различни прости форми) Задължително да се усеща формата им.Ако искаш сложи детайлите,но това на края. Трябва да са лесни за раздвижване. Избягвай и да ги рисуваш в скучни статични пози. Измисляй пози и действия които им подхождат.

2.Научи се да ги правиш разнообразни и интересни,ако се научиш да рисуваш само един типаж и си решиш че тва ще правиш цял живот,никъде няма да стигнеш. Трябва да се стараеш,особено ако правиш концепти, да избягваш повтаряемостта.
Ако пък работиш по някакъв проект,ще трябва да работиш с чужди типажи и да можеш да се нагодиш към тяхната логика на рисуване и движение.Ако ги рисуваш само натурни,това ще ти сковава мисленето,ако нямаш годиниопит. В анимацията,това което се продава е в много малка част натурно,всичко е силно стилизирано.

ако целта ти е да създадеш концепт за един типаж,моите извинения,не ти трябват никакви съвети от мен. Рисуваш си много добре,и одобрението на всички тук го показва. :thumb:

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 29 от 33 [ 488 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]