|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:42 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Sci-Fi / Mecha Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 6:15 pm |
|
velush |
|
|
|
CASSHERN дори още не е приключило, а вие гласувате...гледали ли сте поне 2 от другите заглавия? А гледали ли сте CASSHERN от 1973 поне за обща култура? Първосигнали типове, като вас портят всяка класация. Заради хора като вас миналата година тази тъпня Heroic Age спечели, а TTGR пропадна в дън земя и отнесе само някъква OST награда.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Sci-Fi / Mecha Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 10:40 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
velush написа: CASSHERN дори още не е приключило, а вие гласувате...гледали ли сте поне 2 от другите заглавия? А гледали ли сте CASSHERN от 1973 поне за обща култура? Първосигнали типове, като вас портят всяка класация. Заради хора като вас миналата година тази тъпня Heroic Age спечели, а TTGR пропадна в дън земя и отнесе само някъква OST награда. Съвсем случайно и ненадейно датата за гласуване е до 31 март. Кашерн ще съврши тогава, както и всичко почнало октомври, че дори и неща от април миналата година. Има време да завършат, да се изгледат и да се издънят достатъчно анимета. Кашерн обаче досега си държи едно страхотно ниво, а арт и ОСТ са просто великолепни. И да, гледала съм почти всичко от категорията(за да не се заядеш). Има едно, което не съм и друго, което не съм довършила. и гласувах отдавна, щото съм убедена, че от тези претенденти няма кой да го мине.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Sci-Fi / Mecha Публикувано на: Вто Яну 27, 2009 10:27 am |
|
velush |
|
|
|
1. Не критикувам начина по който се провежда AsAA. Не знам защо се опитвате да ме изкарате, че казвам такива неща. 2. Критикувам ви за това, че избързвате с решенията си и ползвате темата за пропаганда. 3. Каквото и да разправяте Casshern Sins не е приключило и има още маса възможности да се издъни безвъзвратно. 4. Цитат: На всичкото отгоре Casshern дори не е първи в момента... Това няма нищо общо с разсъжденията ми. 5. Цитат: А трудно някой ще е гледал това от 73-та, просто не е преведено и преди 1-2 седмици се появи един торент с raw епизодите. На времето май имаше един мърляв рип от VHS-ка с английски дублаж. Не че проявих интерес. Точно този вид SciFi ми е противен.
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Sci-Fi / Mecha Публикувано на: Вто Яну 27, 2009 5:44 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Не те обвинявам, че критикуваш, ако искаш то си име тема за критика. Избързвам с решението, просто защото съм гледал почти всички (освен едно - и едвали ще го гледам) и да чакам още колко месеца за да гласувам, като може дори да забравя впечатленията ми от другите анимета. А и съм сметнал, че показаното от Casshern е достатъчно по-добро от другите (в действително само още едно ми прави силно впечатление). Дори и да закуца, няма да закуца толкова, че да стане по-зле от 80% от нещатата, поне в моите очи. Миналата година имаше точно пък обратния случай които казваш, анимето беше прецакано именно защото още излиза и с 8-10 епизода, малко хора гласуваха за него. Casshern от 73-та (35 епизода са) до колкото знам няма английски дублаж. Такаче най-вероятно си гледал VHS рипа на Casshern OVA oт 93-та (4 епизода).
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Sci-Fi / Mecha Публикувано на: Чет Яну 29, 2009 3:03 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Не, що добре си е казано. Дали ти, дали някой друг, все ще се спомене. Нормално е за все още излизащите да има такива коментари. Въпроса е като гласуваш и си гледам поне повечето анимета, да прецениш дали има потенциал да стане по-добро, по-лошо или ще се запази досегащното ниво. Истината е, че не може да се иска да се чака да свърши анимето и тогава да се гласува, това е избор вече на всеки един от нас, особено ако има колебания м/у две анимета и едното върви. А и не всички хора гледат всичките епизоди на завършилите, че да се иска и за все още вървящите да се чакат да завършат и тогава. Много хора гледат първите 1-2 епа и така преценяват. От което все едно стават "все още излизащи", защото отново не виждат дали нататък ще стане по-добро или по-зле.
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Sci-Fi / Mecha Публикувано на: Нед Фев 15, 2009 9:12 am |
|
Pres |
|
|
|
Lenalee-chan написа: CASSHERN (SINS PROJECT) а и btw - да, гледал съм всичко без ultraviolet, да не каже velush нещо, а и това ми е любим жанр (тази година не видях нищо особено добро освен gundam)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Sci-Fi / Mecha Публикувано на: Нед Фев 15, 2009 9:29 am |
|
deyo |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 12:51 am Мнения: 477 Местоположение: Първата пейка в ляво!
|
lzpreslav написа: Lenalee-chan написа: CASSHERN (SINS PROJECT) а и btw - да, гледал съм всичко без ultraviolet, да не каже velush нещо, а и това ми е любим жанр (тази година не видях нищо особено добро освен gundam) И на мен Гъндама щеше да ми е първи избор за мека, но той попадна в продължения >.< А иначе, ако Xamd беше влезнал в класацията най-вероятно за него щях да гласувам >.>
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|