|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 5:33 am |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
spiralkinda написа: Kurenai цепи, но е много малко гледано аниме... Разбира се няма 180 санта високи с 65 килограма бухендвалски манекени дето ми говорят на меко и ходят с прашки между джинсите и дупети. Мадамата е звер. мама им фенгърлска ... развалят целия Anime Awards ... за драмите ... да не говорим, че ВК фейлва от всеки аспект, но както и да е
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Сря Мар 11, 2009 10:21 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
фенки, фенки един дол дренки... Аз си гласувах за Kurenai и мога да спя спокойно, а вие госпожици?
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Чет Мар 12, 2009 1:04 am |
|
Elayne_S |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 02, 2008 3:23 pm Мнения: 169 Местоположение: Тар Валон
|
хъммм, Ghostbuster, интересно ми е ти за какво гласува. Че VK не е най-подходящ да спечели в тая категоря, така е, но пък като погледна другите заглавия и ми става ясно защо има толкова много гласове за него. На мен ми остана да изгледам само още едно-две анимета от номинираите и тогава ще гласувам. Това ми е един от любимите ми жанрове(Drama/Romance), но не виждам достоен кандидат за победа. Ако трябва да кажа кое аниме ми е доставило най-много удоволствие като цяло, това биха били Kurenai и Skip beat, ама те пък хич не ми се връзват в тая категория
_________________ Smile, tomorrow will be even worse
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Чет Мар 12, 2009 1:08 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Искам дебело да подчертая, че категорията не се води romance & drama в едно , a romance/drama намирате разликата нали?
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Чет Мар 12, 2009 1:27 am |
|
bloodsongg |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 24, 2007 3:02 am Мнения: 1981 Местоположение: In the long episode
|
VK да бие тук е като ToTA да бие за Best Action. вие СТЕ луди или ПРОСти (в къвто искате аспект го приемайте, гласувалите за VK). поне като ве кефи нещо ... проверете кво ви кефи от него точно. сега най-големия боклук ще победи пред в пъти по - добрите анимета.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|