|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 10:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 4:38 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Два плода никой не е изял, стига сте се мъчили да съчинявате измислици, ако можеше с повече плодове Yoda-sensei нямаше да измисли haki.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 10:45 am |
|
PA3YM |
|
|
|
тая плодна енциклопедия е създадена от учените на WG и едва ли съдържа всички плодове, само тези до които те са се докопали а Саяне, Бон Клей е накама откакто помогна на нашите да избягат от Арабаста, като се преобрази на тях да привлече маринките, докато Муги-чан избяга спокойно за Джинбей мен ме съмнява да е изял плод - все пак фишмен да яде плод означава да се откаже от всичките преимущества на расата си във вода; той обаче е прекалено обезсилен за да спаси всички ако трябва да плува да речем - аз си мисля, че някой гигант ще се присъедини към Луфи и ще излязат всички заедно през стената на ИД, а не етаж по етаж нагоре а Сади-чаан ... (в един форум четах, че това било Санджи ) та тя ни беше показана за да компенсира teh gayness по-късно в чаптъра иначе Ханябал е много вероятно да помогне на нашите с оглед амбициите му Магелан да се провали и да му заеме мястото Мастър Йода рулира - от ИД всеки чап ми е lolwutyupee
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 4:30 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Втори плод и допълнителни способности звучи лузърско. Би ми замирисало на липса на вдъхновение и яко изнасилване ако тази възможност все пак наистина съществува. DF енциклопедията, наистина е малко поизмислена . Това, че WG са описали плодовете, които са били при тях ми е малко съмнително. Все пак надали щяха да дадат Ями Ями но Ми на Чернобрадия ако наистина случая беше такъв, предвид че той си го беше избрал по нея и само го дебнеше. Не знам как сте вие, но аз яко съм се наточил на следващия чаптър
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 7:27 pm |
dataa |
|
|
|
Дааа явно много работи сте забравили дааа.Енциклопедията е в Белио Мустак : 1 Чернобрадко беше негов човек. 2 Утрепа накама а не маринки за него. 3 Същия беше световно неизвестен до номинацията му за "Чибурашка". 4 СР_тата незнаеха кво ядът.Иначе щяха дасе фукат. Ода нее измислил хакито,имаго и в други манги_ID_например.И кой аджаба е Санджи,след като е ровил в нея като хлапе,и няма как да мечтае за изяден плот НАЛИ.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 10:24 pm |
dataa |
|
|
|
ID_v05_c03-стр.8 преведено от кореиски като "kings ransom". Та Луфи само шантавении прави,то небеха крале,шичибукаи,Ен.Лобин,геизера,Енел,Аокиджи и т.н.,а в яденето е "The best".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 11:20 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
dataa написа: ID_v05_c03-стр.8 преведено от кореиски като "kings ransom". Та Луфи само шантавении прави,то небеха крале,шичибукаи,Ен.Лобин,геизера,Енел,Аокиджи и т.н.,а в яденето е "The best". Е да и не забравяйте че Луфи има най-яката техника от всички в One piece
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Фев 12, 2009 10:08 am |
|
PA3YM |
|
|
|
офф, dataa, чудно как си толкоз сигурен, че енциклопедията е в Широхиге... (и все едно има само една енциклопедия) dataa написа: 1 Чернобрадко беше негов човек. 2 Утрепа накама а не маринки за него. дамз, Чернобрадко вече няколко десетилетия е бил негов човек, а се е присъединил, защото е преценил, че да бъде в тоя екипаж би бил най-сигурния начин да се сдобие с плода, който си е набелязал... отпреди да е в екипажа. А и защо после да трепе маринки, след като приятеля му го е намерил... малшанс, ако го беше намерил сам Чернобрадко - нямаше да трепе никой номер 3 няма особено отношение към "теорията" ти - но явно си забравил, че Шанкс има белег от Чернобрадко и определено знаеше колко е опасен той и преди да стане Шичи dataa написа: 4 СР_тата незнаеха кво ядът.Иначе щяха дасе фукат. я пак провери -> незнаят щото не са описани плодове, не защото нямат къде да проверят... кой знае, Спандам какъвто е умник, може да са го ползвали за описването на плодовете кат са му ги дали такава енциклопедия едва ли може да се направи в рамките на един човешки живот - все пак за да се появят плодове, които вече са описани (като гому гому и ями ями) трябва предните им юзъри да са умрели, затуй според мен е създадена от правителството - те не са тук от вчера, а от доста поколения пък за да са я чели и Санджи, и Чернобрадия, и Шанкс, и CP9, е нормално да се досетим, че едва ли има един единствен екземпляр
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Фев 13, 2009 9:45 pm |
dataa |
|
|
|
РАЗУМ правси че в теорията ми има дупки но... Светът на "One Piece" е постапокалиптичен, наследник на друг много по развит.Онзи свят е оставил доста плашешто наследство_понегрифите_,а те са много.Аз мисля че Роджар е намерил камъка на "Дяволския плод" и гое активирал,освен това можеби няма определено "дърво"а става дума за мутаген,които мутира някое произволно разтение на територията на целия свят.Та с мутагена трябва да има УПЪТВАНЕ,капиш, а отностно Спандау та нали той има ВРЪЗКИ как така неговата енцик. е непълна а,може би защото Св. правителство си прави свои каталог.А, и Норланд беше маи адмирал и с него и срещу него нямаше юзари.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 1:01 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Да, приликата е доста голяма. За по-лесно сравнение: и От друга страна това значи един от Йонко да е пленен, което доста би нарушило баланса на силите между Световното правителство и Шичибукайте, от една страна и Четиримата крале, от друга. Макар че цялата тази ситуация с Ейс цели именно това... За Четиримата крале малко неща са казани до момента. Дори не знаем кои са или поне не всичките. Шанкс и Широхиге са ни известни. За третия знаем само името му - Кайдо и че е победил Геко Мориа, но не знаем кой от оставащите двама е. Кралицата на острова на траверсите се казва Иуа. Това значи или че Кайдо е най-долния на първата картинка и въпросната/ия е този/тази отгоре, или че Иуа не е от Четиримата крале. На края, ИД има 5 или 6 нива. Не знаем на кое ниво точно държат Ейс, само предполагахме, а последната глава внася интрижка в това отношение. Ако нивата, за които говореше Бъги наистина съществуват (което е по-вероятното) един евентуално пленен Йонко може и да намери място в ИД . Предстои ни един велик арк, който се надявам да даде отговор на много неизвестни. Единственото което ни остава е да седим и да се зомбясваме при излизането на всяка една нова глава, което лично на мен ми е добре дошло Цветната страничка е невероятна
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 2:50 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
"The great incident yet to come" май все още не е тук Някакви предположения? Аз мисля,че ще е в точно тази арка, след битката на warden-a и Лъфи.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 8:08 pm |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
хаха Sadi-chan някаква радваща е : ) Иде бой с миризливко... Само не ми е ясно Ace защо се лигави, като ущипана госпожица е Общо взето следват само интересни неща, макар че липсата на екипажа вече е осезаема...
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 11:02 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мнее,не - не е от 4мата. Не може император да е пленен(+вижда усмивките), не и от новия свят, КЪДЕТО ОЩЕ НЕ СА СТЪПИЛИ НАЩЕ, баси Май все още не сме стигнали средата на тая манга?? Та Бон ше освобождава Крал Гей Kind of кошмарно Очаквах да иде да спука от бой Крок, а той... вкарва нова сила. Щото все пак 4то ниво+ да е той, тва значи, че не е "no reason" съвсем. Телеца мн лесно излете, нещо ми е съмнително... и Бъги до тука ли беше? Лъфи вече БРУТАЛНО издиша, щом се почнаха комботата Големи думи инвестира Ода в онзи момент иии аз все още си държа на първоначалната теория... Лъфи ще измъкне Ейс някакси, до къде и от къде - нз, но въпроса е, че като разбие вратата за навън, ще види едни бели мустаци или черна брада За да има място за младите в новия свят, трябва да се освободи място... А Ейс за да се държи така си има причина... 99% неприятна причина ;// Все още не сме чули мнението на Джимбей по настоящия въпрос ;/ Той не е по тия масови безредици, нз до колко ше удобри действията на Лъфи, а Лъфи не може да бие една тъпа крава ;0 Тоя пич сигурно е най-силния в сградата в момента... катооо не броиме тия на 5то ниво. Щото действително конспирацията с тва Ейс да е на 4то еее доста доооооооста доста допустима и готина :Р Ханкок е заминала за фронта? How so?? Исках женски бой
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|