Дата и час: Съб Фев 01, 2025 5:52 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 14 [ 203 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:.
МнениеПубликувано на: Вто Яну 20, 2009 11:35 pm 
Аватар

Нищо не е изключено в тази манга :roll: Но лично аз не искам и Лъст да се завръща. Момента когато Мустанг я победи беше доста изключителен и пълен с емоционален заряд, че ще е малко тъпо тя да се завърне просто ей-така. А и всъщност не е само тя - Глътони също го няма. Ама той горкичкия е единствения от тях, който вече е умирал поне няколко пъти.... и сега пак - изядоха го :o Ама че ирония :lol:

А на мен би ми харесало Брадли да се изправи срещу Оливия ( сестрата на Армстронг, ако не се лъжа ). Ще бъде много готино.... тя тъкмо си е помислила, че е успяла да премахне всички от пътя и *цак* - я виж кой дойде.

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 11, 2009 6:30 pm 
Аватар

На Оливия май два хомункулоса ще й дойдат в повечко :) . Излезе новата глава.

Хубава, както винаги, дори имаше и няколко свежи момента. "My sister! Are you... unhurt?" =)) или пък

Изображение

как яко му лъщи темето. Много найс :!: Освен яките моменти имахме и две супер яки битки. Дано едната да е сложила край на Кимбли, че тоя ме дразни супер яко :death: .

МнениеПубликувано на: Чет Фев 12, 2009 3:39 pm 
Аватар

Дано наистина поне да сме се отървали от Кимбли :peace:
Битката срещу Sloth обаче ми е по-интересна . Как ще го спрат в сегашното му състояние ? :confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 14, 2009 1:36 pm 
Аватар

Никаква идея, още повече, че не съм възлагал големи надежди на лейтенант Армстронг. Не съм му най-големия фен, но все пак показа, че може да се противопостави на Леност. Очаквам, обаче, някой да се намеси. Мустанг примерно :ok:

МнениеПубликувано на: Съб Фев 14, 2009 10:22 pm 
Аватар

И аз очаквам появяването на Мустанг. Не се е вясвал в последните 4 глави (горе-долу). Крайно време е да направи нещо xD

Двамата Армстронг ще се оттърват от Слот, а пък Ал има философския камък.. няма начин да не убие поне Кимбли *стиска палци*. Най- лошото сега е Енви. Той ме притеснява много :/ Най- вероятно ще има битка между него и Ед в скоро време ... предполагам.

Остава Роб номер 32 да победи Приятелчето от колбата и всичко ще се нареди xD Но ние не искаме нещата да приключат толкова лесно, така че това няма да се случи. :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Фев 19, 2009 1:00 am 
Аватар

За Кимбли колото и да ме дразни и да ми се иска да умре нищо не мога да кажа ,аз лично неаше да оживея след като при прегризят врата, ама все пак аз незнам алхимия и нямам философски камък.За Sloth имам чуството че е на "батерии" и ако издържат достатъчно ще свършат евентуално но може и да греша,щото постоянно мрънка че било изморително.Има странното чуство че др. Марко ще разкаже играта на Pride както подреди Envy, не виждам друга причина Ал да рискува да му даде камъка. Битките са добре кво да кажа той чаптъра главно беше това ама като са раздвижени си е по добре (добре ще е да я има тая част в ремейка на анимето) аз по принцип не обичам да коментирам колко добъра е била главата защото за мен важат всички глави като цялостна история - с две думи всяка е еднакво важна. Следващата глава предполагам че ще се видят Хоенхайм и хомуколусът ама ме съмнява че ще я има битката между тях ,може би само началото, ще се наблегне на битките провеждащи се в момента, най-вероятно въобще няма да ги спомене тях автора а ше остане за големия финал тяхната битка.

п.п. Няма да се напъвам да превеждам 7-те (7 тряа да бяха) смъртни гряха от английки на българаски, че моля за извинение :mrgreen: .

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 6:19 pm 
Аватар

Велика глава :!: Просто невероятно :!: Видяхме какво става с всеки, невероятни лафчета и най-важното
Винаги е удоволствие да видиш новоизлязлата глава на ФМА, но отдавна не се бях покъртвал по подобен начин :baby:

МнениеПубликувано на: Сря Мар 11, 2009 8:24 pm 
Аватар

^ Абсолютно съгласна! От доста време не е излизала толкова добра глава на мангата. Просто велико! ^^
На всяка трета страница възкликвах "най- накрая" :lol: Рой се завърна и това е най- важното ^^ Липсваше ми този човек :lol: Като цяло усещането да прочетеш този чаптър е като това да се срещнеш със стари приятели, които не си виждал от много време. Последните няколко месеца историята беше замряла, а сега динамиката се върна изведнъж, все едно четеш първите чаптъри. Дано продължи така от тук нататък!

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Мар 12, 2009 5:24 am 
Аватар

Ооо, страхотна глава няма спор. :thumb: Лично аз не мисля, че нещата се развиваха бавно досега, просто станаха прекалено много развития и битки, които трябва да се следят и нещата изглеждаха така като чели вървят бавно понеже трябваше да се прескача от един герой на друг. Но трябва да си призная, че много се изкефих как набързо събра част от тях и най-вече ще има битка с Мустанг в центъра :D Изражението му на последната страница беше безценно!!! :twisted:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Мар 13, 2009 8:54 pm 
Аватар

samara написа:
Ооо, страхотна глава няма спор. :thumb: Лично аз не мисля, че нещата се развиваха бавно досега, просто станаха прекалено много развития и битки, които трябва да се следят и нещата изглеждаха така като чели вървят бавно понеже трябваше да се прескача от един герой на друг.

Аха, ама няма нужда да се дискутира това. Абе, иначе се радвам, че Кимбли се гътна, ама ми стана кофти все пак как го прецака Прайд. Брутално си е

А, и най-сетне ще има мъст за Хюс! 'Bout time, dammit!

МнениеПубликувано на: Съб Мар 14, 2009 10:14 am 
Аватар

Единственото гадно около Кимбли беше, че главата му остана на място :twisted: . Мно'о ме дразни тоя. На няколко пъти се появяваше в ключови момени и ни прецакваше, та сега като го няма ще е много по-добре. Оня ден, докато обсъждахме последната глава с приятелката ми и думите на Pride, на нея й хрумна, че може нарочно хомункулусите да подмамват всички наши в Централа, а тяхната цел да е някъде/нещо съвсем друго/другаде. Явно има някакъв капан, но дали той е в Централа или пък нещо друго...?

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 1:27 am 
Аватар

За тази глава мога да кажа само едно грамадно WOW :shock: И защо трябва да чакаме цял месец за следваща...... :tv:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Апр 11, 2009 8:05 pm 
Аватар

Подягодите, Рой в действие. Уникално. Само заради тази битка чаптъра си заслужава да бъде сложен в графа "любими". И финала беше обещаващ. Следващия месец очаквам Рой, борещ се срещу Хоукай, Скар, Ед и собственото си желание за мъст. Най - вече срещу последното... очаквам психологическа битка. *sparkling eyes*

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 11:30 am 
Аватар

Съмнявам се Мустанг да стигне чак до там, че да тръгне наистина да маже всичко пред себе си. В интерес на истината дори се изненадах от реакцията му. Досега съм свикнал да го виждам като доста хладнокръвен човек и този толкова силен изблик на желание за мъст ме учуди. Смъртта на Хюс беше голям удар за него, но в крайна сметка той вече е "све". Надали си заслужава само заради възмездието да тръгнеш срещу най-приближените си и мисля, че Огненият алхимик ще се освести :peace: .

Първите няколко страници ми бяха колкото забавни, толкова и леко бутафорни. Не очаквах така да се развият нещата около завземането на властта в Централа, а и целия този завой не ми се вижда много реалистичен :). Очаквам завръщането на Гняв :thumb:

МнениеПубликувано на: Нед Апр 12, 2009 12:22 pm 
Аватар

Хм, аз нямах предвид да започне да "хвърля" пламъци по тях или нещо такова. По- скоро да се кара с тях, те да се мъчат да го убедят, че отмъщението няма да доведе до нищо, и той да се бори между правилният и желаният изход. You know...
А радио предаването беше най- добрия ход до тук. Единствено ще имат проблем ако Брадли се появи здрав и читав. Защото те реално излязоха със становището, че са на негова страна, а всъщност всички знаем, че не е така :/

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 14 [ 203 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]