|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:34 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 4:38 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Два плода никой не е изял, стига сте се мъчили да съчинявате измислици, ако можеше с повече плодове Yoda-sensei нямаше да измисли haki.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 10:45 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
тая плодна енциклопедия е създадена от учените на WG и едва ли съдържа всички плодове, само тези до които те са се докопали а Саяне, Бон Клей е накама откакто помогна на нашите да избягат от Арабаста, като се преобрази на тях да привлече маринките, докато Муги-чан избяга спокойно за Джинбей мен ме съмнява да е изял плод - все пак фишмен да яде плод означава да се откаже от всичките преимущества на расата си във вода; той обаче е прекалено обезсилен за да спаси всички ако трябва да плува да речем - аз си мисля, че някой гигант ще се присъедини към Луфи и ще излязат всички заедно през стената на ИД, а не етаж по етаж нагоре а Сади-чаан ... (в един форум четах, че това било Санджи ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) та тя ни беше показана за да компенсира teh gayness по-късно в чаптъра ![:drop:](./images/smilies/drop.gif) иначе Ханябал е много вероятно да помогне на нашите с оглед амбициите му Магелан да се провали и да му заеме мястото ![:nod:](./images/smilies/nod.gif) Мастър Йода рулира - от ИД всеки чап ми е lolwutyupee
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 4:30 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Втори плод и допълнителни способности звучи лузърско. Би ми замирисало на липса на вдъхновение и яко изнасилване ако тази възможност все пак наистина съществува. DF енциклопедията, наистина е малко поизмислена ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Това, че WG са описали плодовете, които са били при тях ми е малко съмнително. Все пак надали щяха да дадат Ями Ями но Ми на Чернобрадия ако наистина случая беше такъв, предвид че той си го беше избрал по нея и само го дебнеше. Не знам как сте вие, но аз яко съм се наточил на следващия чаптър
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 7:27 pm |
dataa |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
|
Дааа явно много работи сте забравили дааа.Енциклопедията е в Белио Мустак : 1 Чернобрадко беше негов човек. 2 Утрепа накама а не маринки за него. 3 Същия беше световно неизвестен до номинацията му за "Чибурашка". 4 СР_тата незнаеха кво ядът.Иначе щяха дасе фукат. Ода нее измислил хакито,имаго и в други манги_ID_например.И кой аджаба е Санджи,след като е ровил в нея като хлапе,и няма как да мечтае за изяден плот НАЛИ.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 10:24 pm |
dataa |
|
|
ID_v05_c03-стр.8 преведено от кореиски като "kings ransom". Та Луфи само шантавении прави,то небеха крале,шичибукаи,Ен.Лобин,геизера,Енел,Аокиджи и т.н.,а в яденето е "The best".
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 11:20 pm |
hikuk |
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
dataa написа: ID_v05_c03-стр.8 преведено от кореиски като "kings ransom". Та Луфи само шантавении прави,то небеха крале,шичибукаи,Ен.Лобин,геизера,Енел,Аокиджи и т.н.,а в яденето е "The best". Е да и не забравяйте че Луфи има най-яката техника от всички в One piece
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Фев 12, 2009 10:08 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2544_1247044367.png) |
PA3YM |
|
|
офф, dataa, чудно как си толкоз сигурен, че енциклопедията е в Широхиге... (и все едно има само една енциклопедия) dataa написа: 1 Чернобрадко беше негов човек. 2 Утрепа накама а не маринки за него. дамз, Чернобрадко вече няколко десетилетия е бил негов човек, а се е присъединил, защото е преценил, че да бъде в тоя екипаж би бил най-сигурния начин да се сдобие с плода, който си е набелязал... отпреди да е в екипажа. А и защо после да трепе маринки, след като приятеля му го е намерил... малшанс, ако го беше намерил сам Чернобрадко - нямаше да трепе никой номер 3 няма особено отношение към "теорията" ти - но явно си забравил, че Шанкс има белег от Чернобрадко и определено знаеше колко е опасен той и преди да стане Шичи dataa написа: 4 СР_тата незнаеха кво ядът.Иначе щяха дасе фукат. я пак провери -> незнаят щото не са описани плодове, не защото нямат къде да проверят... кой знае, Спандам какъвто е умник, може да са го ползвали за описването на плодовете кат са му ги дали такава енциклопедия едва ли може да се направи в рамките на един човешки живот - все пак за да се появят плодове, които вече са описани (като гому гому и ями ями) трябва предните им юзъри да са умрели, затуй според мен е създадена от правителството - те не са тук от вчера, а от доста поколения пък за да са я чели и Санджи, и Чернобрадия, и Шанкс, и CP9, е нормално да се досетим, че едва ли има един единствен екземпляр
_________________ GIDA owns U! ![Изображение](http://img237.imageshack.us/img237/6296/kukukusz8.gif)
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 13, 2009 9:45 pm |
dataa |
|
|
РАЗУМ правси че в теорията ми има дупки но... Светът на "One Piece" е постапокалиптичен, наследник на друг много по развит.Онзи свят е оставил доста плашешто наследство_понегрифите_,а те са много.Аз мисля че Роджар е намерил камъка на "Дяволския плод" и гое активирал,освен това можеби няма определено "дърво"а става дума за мутаген,които мутира някое произволно разтение на територията на целия свят.Та с мутагена трябва да има УПЪТВАНЕ,капиш, а отностно Спандау та нали той има ВРЪЗКИ как така неговата енцик. е непълна а,може би защото Св. правителство си прави свои каталог.А, и Норланд беше маи адмирал и с него и срещу него нямаше юзари.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 1:01 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Да, приликата е доста голяма. За по-лесно сравнение: ![Изображение](http://img101.imageshack.us/img101/9728/yonkou1pj9.jpg) и ![Изображение](http://img9.imageshack.us/img9/2948/yonkouif1.jpg) От друга страна това значи един от Йонко да е пленен, което доста би нарушило баланса на силите между Световното правителство и Шичибукайте, от една страна и Четиримата крале, от друга. Макар че цялата тази ситуация с Ейс цели именно това... За Четиримата крале малко неща са казани до момента. Дори не знаем кои са или поне не всичките. Шанкс и Широхиге са ни известни. За третия знаем само името му - Кайдо и че е победил Геко Мориа, но не знаем кой от оставащите двама е. Кралицата на острова на траверсите се казва Иуа. Това значи или че Кайдо е най-долния на първата картинка и въпросната/ия е този/тази отгоре, или че Иуа не е от Четиримата крале. На края, ИД има 5 или 6 нива. Не знаем на кое ниво точно държат Ейс, само предполагахме, а последната глава внася интрижка в това отношение. Ако нивата, за които говореше Бъги наистина съществуват (което е по-вероятното) един евентуално пленен Йонко може и да намери място в ИД ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Предстои ни един велик арк, който се надявам да даде отговор на много неизвестни. Единственото което ни остава е да седим и да се зомбясваме при излизането на всяка една нова глава, което лично на мен ми е добре дошло Цветната страничка е невероятна
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 2:50 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=19035_1519329389.png) |
loader |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
![Изображение](http://img132.imageshack.us/img132/8456/37864885vs7.jpg) "The great incident yet to come" май все още не е тук ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Някакви предположения? Аз мисля,че ще е в точно тази арка, след битката на warden-a и Лъфи.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 8:08 pm |
![Аватар](http://i27.photobucket.com/albums/c155/mona_fei4kata/0A304826-Copy.jpg) |
mona_fei4kata |
|
![](./images/ranks/rank5.gif) |
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
хаха Sadi-chan ![:ying:](./images/smilies/ying.gif) някаква радваща е : ) Иде бой с миризливко... Само не ми е ясно Ace защо се лигави, като ущипана госпожица е ![:mock:](./images/smilies/mock.gif) Общо взето следват само интересни неща, макар че липсата на екипажа вече е осезаема...
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 14, 2009 11:02 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Мнее,не - не е от 4мата. Не може император да е пленен(+вижда усмивките), не и от новия свят, КЪДЕТО ОЩЕ НЕ СА СТЪПИЛИ НАЩЕ, баси Май все още не сме стигнали средата на тая манга?? Та Бон ше освобождава Крал Гей ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) Kind of кошмарно ![:pokey:](./images/smilies/pokey.gif) Очаквах да иде да спука от бой Крок, а той... вкарва нова сила. Щото все пак 4то ниво+ да е той, тва значи, че не е "no reason" съвсем. Телеца мн лесно излете, нещо ми е съмнително... и Бъги до тука ли беше? Лъфи вече БРУТАЛНО издиша, щом се почнаха комботата ![:huff:](./images/smilies/huff.gif) Големи думи инвестира Ода в онзи момент иии аз все още си държа на първоначалната теория... Лъфи ще измъкне Ейс някакси, до къде и от къде - нз, но въпроса е, че като разбие вратата за навън, ще види едни бели мустаци ![:shhh:](./images/smilies/shhh.gif) или черна брада ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) За да има място за младите в новия свят, трябва да се освободи място... А Ейс за да се държи така си има причина... 99% неприятна причина ;// Все още не сме чули мнението на Джимбей по настоящия въпрос ;/ Той не е по тия масови безредици, нз до колко ше удобри действията на Лъфи, а Лъфи не може да бие една тъпа крава ;0 Тоя пич сигурно е най-силния в сградата в момента... катооо не броиме тия на 5то ниво. Щото действително конспирацията с тва Ейс да е на 4то еее доста доооооооста доста допустима и готина :Р Ханкок е заминала за фронта? How so?? Исках женски бой
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|