|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 12:50 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Вто Фев 10, 2009 9:48 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
Jeanne написа: да заменя човек за някаква сила - НЕ, животът е устроен така, че е достатъчно интересен Зависи пред какъв избор си изправен/а!
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Вто Фев 10, 2009 10:01 pm |
|
Karibdus |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
I will sacrifice everything to be the demon god !!! /me (music) Now playing: 420. Diablo - Symbol Of Eternity
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 5:03 am |
|
Sparda Dante |
|
|
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
deathrazor написа: Всички да,да,да,да,да,...а като застанеш с нож пред майка си дали ше кажеш да помислете какво е ВСИЧКО! веднага я коля....нали после ше има карта "монстър риборн" или "ресърекшън" xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Готови ли сте на всичко за да се сдобиете със сила отвъд вся Публикувано на: Сря Фев 11, 2009 5:10 am |
|
X3Btel |
|
|
|
Категорично не, какъв е смисъла да имаш върховна сила? Същата работа като с игрите- вижда ми се интересно да чиитна само за да видя какво ще стане, после чиитвам пак и пак и в един момент фъна от играта се губи. И така ако имам върховна сила- ще ми се изгуби фъна от живота, да не говорим че ще трябва да жертвам някой друг И въпреки всичко, ако дявола се появи и ми даде върховна сила в замяна на душата ми(не бих жертвал близки хора и тн)- май не знам какво ще кажа, все пак изглежда интересно да си играеш на бог
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|