|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:00 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Филм:The Mist Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 12:49 pm |
|
ichiruki_fan |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 25, 2008 8:03 pm Мнения: 365 Местоположение: Видин Пол:Момиче
|
The Mist (2007) Genre: Fantasy, Horror, Sci-Fi, Thriller Year: 2007 Country: USA Runtime: 127 minutes Director: Frank Darabont Cast: Thomas Jane, Marcia Gay Harden, Laurie Holden, Andre Braugher, Toby Jones, William Sadler, Jeffrey DeMunn Plot: After a violent storm attacks a town in Maine, an approaching cloud of mist appears the next morning. As the mist quickly envelops the area, a group of people get trapped in a local grocery store -among them, artist David Drayton and his five-year-old son. The people soon discover that within the mist lives numerous species of horrific, unworldly creatures that entered through an inter-dimensional rift, which may or may not have been caused by a nearby military base. As the world around them manifests into a literal hell-on-earth, the horrified citizens try desperately to survive this apocalyptic disaster. Мъглата (2007) Жанр: Ужаси, Фантастика Година: 2007 Страна: САЩ Времетраене: 127 минути Режисьор: Франк Дарабонт В ролите: Тоби Джоунс, Андре Браугер, Крис Оуен, Нейтан Гембал, Лори Холден Резюме: Базиран върху кратката история на Стивън Кинг, разказва за малко градче, което е погълнато от гъста мъгла, убиваща всеки хванат в тъмнината. Ужасените оцелели търсят убежище в един супермаркет, докато множество убийствени създания се опитва да се доберат до тях. LINK
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 12:50 pm |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Филма на който заспах ... не се случва често.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 12:56 pm |
|
immortal_demon |
|
|
Регистриран на: Нед Авг 20, 2006 2:18 pm Мнения: 760 Местоположение: SLiven
|
AbysalDemon написа: vegetosayajin написа: ТЪП СЪЕФАН СМУЧИ ЗДРАВО ФИЛМА Е БОЗА КАТО ВСИЧКИ ДРУГИ НЕГОВИ аха има нещо вярно, няма никакъв сносен хорър напоследък >.<
х423842389472983749823749872398479283749827398
_________________ How can I make her like me, dude ?
-You should find the clitoris, this is the only way.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Апр 03, 2008 2:14 pm |
Hedon |
|
|
|
Wizarda написа: Не съм го гледал и не смятам да го гледам .... само като чух Дъ Мист и се сетих за Дъ Фог и си вика сигорно някаква подобна излагация >.>
Ама вие сигурно не сте се илзъгали да гледате Дъ Фог на кино.След като свърши филма ме "болеше главата" като излезнах от залата.
The Shining(1980) е много добър и е правен по книгата на Стивън Кинг.
Отделно 1408 е много добър хорър(пак по къс разказ на Кинг).Излезнал е миналата година и напомня Сайлънт Хил 4 The Room.
Има още сигурно.Аз не съм фен на хорър филмите....
Колкото до този-много банален ми се вижда сюжета и сигурно няма да го гледам....
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Апр 04, 2008 2:06 am |
|
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
wondrouslycrzy написа: NeoLitiC написа: Определено е бозица но за сметка на това ми хареса края..през целият филм си мечтаех да стане така и то стана (Книгата е 1000 пъти по добра ) То е разказ А и винаги дадена идея в първата й форма е 200 хиляди пъти по-яка отколкото прехвърлена в филм,или обратно филм в книга ~.< А и филма си е мн сносен кво го плюете,бе,хейтъри! Ако не бях чел разказа щеше да ми е даже по интересен
Латексова вагина > The Mist.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Movie:The Mist Публикувано на: Пон Фев 09, 2009 11:52 am |
|
voin_bg |
|
|
|
На мен ми хареса много.Вие плювачите май сте фенове на хоръри с безсмислен сюжет от типа на Thir13en Ghosts. Що се отнася до The Shining той е доста по-изкривен от книгата и смисъла му се губи. А за The Fog...пич май не си гледал The Stand
Последна промяна voin_bg на Сря Фев 11, 2009 8:06 pm, променена общо 1 път
_________________ pulp fiction
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|