|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:33 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Съб Фев 07, 2009 1:49 am |
 |
Dead.Lenore |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 09, 2008 2:33 am Мнения: 198 Местоположение: София
|
Ами...
"Дъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ" "Лол" "WTF" "etoo" "Ня", "Гъг", "Ийк" и подобни. "Аха... Така ли му викат вече?" "Честито, спечелихте усмивка по телефона"
Напоследък...
"Да те изнасилят банда тлъсти тролове в храстите" "Гау" "Едвам ме нави" "И един шоколад завива мармота в станиол"
И още някакви простотий, а по телефона обикновенно, като се обаждам заявявам: "Тук Нощен ястреб, чуваме ли се?" или "Ало, ало, централа? Кораба Радецки, чуваме ли се?"
и още цял куп тъпизми.
_________________ ♥♥♥
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Съб Фев 07, 2009 5:44 am |
 |
spiralkinda |
Цар Алко |
|

Цитат: "Това, което не ме убива, ме прави по-малък." Супер Марио
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пон Фев 09, 2009 7:09 pm |
 |
erfo |
|
 |
|
аз често ползвам на последно време ,,, "ужасът на хилядолетието " "ДАМН ИТ" "ЛОЛ" "ХММ" ........ И НЯК0Й КОИТО СИ ГИ ПРЕВъРТАМ НА "ЗАКРИТИ ВРАТИ " като например "заври си смотания автомобил от зад копеле мръсно" или аде да не казвам всичко квот си говоря
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|