|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 31, 2009 8:24 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Не вярвам Ода да показва чаптъри с другите, просто ще вмъкне техния ъпгрейд на първа страница. Ето дават вече Усоп как тренира.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 01, 2009 2:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Мда, можем само да спекулираме относно този летящ пират, а практиката показва, че най-накрая излиза нещо съвсем друго ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Предполагам, че на 3 ниво ще му отделим повече от една глава ![Arrow :arrow:](./images/smilies/icon_arrow.gif) ще мине още време, докато видим Ейс освободен. Не бих имал нищо против да видя и останалите от екипажа, но носталгията по тях, която ме беше обзела, докато Лъфи се размотаваше с амазонките ме напусна ![:shhh:](./images/smilies/shhh.gif) Какво да се прави, просто последните няколко чаптъра ме забавляват адски много. Все пак обаче ми е интересно да видя по какъв начин СХ ичими ще се развият. За някои от тях е почти очевадно, но за Зоро (най-вече), Брук, Усоп, Чопър и Санджи (за последните трима по-може да се предполага) има много неизвестни моменти. Цели глави за това са малко вероятни и според мен. По-скоро ще ги разберем в последствие, чак когато екипажа се събере отново или пък чрез отделни епизоди, както беше и в 523 и 524 глави.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 01, 2009 10:14 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=15_1283841889.gif) |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
![Anime Sekai Kenkyuuin Anime Sekai Kenkyuuin](./images/ranks/sayanmk.gif) |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
БАХАХАХАХХАХА ЕЕЕ Тва е племенничето на Гарп, а ![=))](./images/smilies/=)).gif) А тва па е дядото на идьОООООООООт ![=))](./images/smilies/=)).gif) Се спуква от хилеж пред шефа Мр.1 не мисля, че толко може да го омаловажи Ода.. той си държи на сички герои i think... Пък и беше як ония, ама нз.. се ми е тая кои се включват :Р Ма доколкото разбрах, тва място еее... тигана.. на 4то ниво ![:confused:](./images/smilies/confused.gif) Тоест- 4то ниво е БАШ ЖЕГА ? Тоест- Ейс освободи ли се, мине ли през 4то ниво ше е Reloaded in 0 time А Белиомустак бтв руши в момента... и всичкото това действие става в рамките на часове... Няма къде да намесва екипажа тук, ше изглежда като безидейно действие, а Ода нз кви мрежи е напрайл вкъщи да си помни героите и връзките м/у тях. Летящия ОЩЕ не се знае дали не е баща му, но ако беше - и Гарп и шефа щяха да го нарекат по име/прякор, познават се те фуфуфу Филма ще е спешъл до колкото разбирам, а не реалност. Това значи, че докато излезе, ние трябва да сме видели как изглежда или каква ще му е ролята в оригиналната история............. т.е. може да очакваме златното лъвче мн скоро да се появи =D
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 9:22 pm |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Okama forever, много се израдваха момците като се видяха, очакват ни доста смешни чаптъри с тия двамата.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 07, 2009 12:07 am |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Най-много да се сбие с брат си накрая що отишъл да го спаси.
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 07, 2009 12:51 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8276.gif) |
Haxx0r |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
|
iRoNWill написа: Задайте си въпроса:Какви са най-лудите неща които са правени до момента от Лъфи?1.Атакуването на Enies Lobby,обявяването на война срещу The World Government,Покушение срещу ''Наследниците на Създателите на света'' The Tenryuubitо!Правени са и други луди неща ама за тези Лъфи може да се каже,че е пряко отговорен,а сега другия въпрос ''Какво е най-лудото и глупаво нещо което Лъфи може да реши да направи?'' Стигнах до извода ''Да изяде още един DF'' други предложения?? Да обяви война на Whitebeard. Да изяде Чопър...и Нами. Или пък да пробва geard third с патката си.GIANT PENIS BALLOON.(pure pwnage) По ми се ще зоро да изяде некой DF.Ама без да знае какъв е
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|