|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 6:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 2:43 pm |
|
haku_chan |
|
|
Регистриран на: Пет Фев 29, 2008 11:53 pm Мнения: 2023 Местоположение: ~Островът насред Лунното езеро.~
|
Мангата става по-добра. Вече не броя яките чаптъри. Аз мисля, че може Тсунаде да дойде или останалите, може и Саске или осмоопашатото да се пръкнат. Въпреки, че аз си мисля, че Нару не е припаднал или заловен, може да се преструва или просто това да е някакъв трик. Не мисля, че ще го победят така лесно, още има и един клонинг.
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 3:12 pm |
ThaiArt |
|
|
|
Logrus написа: Според мен Пейн е вече в генджуцуто. Тоест Наруто въобще не е припаднал и тн. Очаквам с нетърпение следващите разкрития по въпроса на чии му е по-голям И според мен СА вече в генджутсу ... няма начин да да се даде толкова лесно
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 3:46 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
kidamy написа: Не знам може и да е време да видим лисицата На второ четене и аз за това си мислех. Когато се изхаби сейдж чакрата и нарутовската, идва ред на Лисо. Да не забравяме онази жаба и свитъка, който Джирая завеща за Наруто. Там още ми е мътно какво точно обясняваха за разделената чакра на 9то опашатото. Дали има някакъв шанс Хината да бие Год рилма на Пейн ? Нейните очи да видят слабост в техниката му, все пак става въпрос за чакра ... мммм замечтах се
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 5:18 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Мислиш ли че ако God Realm, можеше да използва силите си от началото на битката Наруто щеше да обере толкова много тела? Според мене лисицата няма да я видим, защото това "I never go back on my word! That's my way of the ninja!" се обезсмисля ;D God Realm = Badass
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 6:09 pm |
Hajutze |
|
|
|
Между а) вече са в илузия , б) ще дойдат младоците на селото , в) ще дойде саске/килър бий ... ми В ми се струва най-вероятно ... Време беше и наруто да отнесе малко бой не може само да размята. Пък и главата си залагам , че Лиско няма да го видиме.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 6:11 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
kidamy написа: А мислиш ли как без God реалма пеин вече щеше да е мъртав Ами да ти кажа почти цялата битка мина без God Realm Пък и Пейн да умре си е много относително (какво му пречи на Нагато да извади от личната си морга няколко тела, и Six paths of pain да цъфнат пак) Джирая, обра 4 тела (3 revived и 1 пратено за експерименти ), но ме съмнява че е можел да направи нещо срещу God Realm... Chou Shinra Tensei и цялото Rain Village + околностите =
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 07, 2009 12:30 am |
|
Rampage |
|
|
|
Не можах само да разбера каква беше тая техника на God реалма.като че ли атакува нервната система на Наруто и той се обездвиже
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Фев 07, 2009 1:04 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Просто му изсмуква чакрата? Не знам и аз в следващия ще кажат, май е време опашки да се вадят в sage mode.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|