|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 7:37 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 2:43 am |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Цитат: Избрах True Tears, кокошки ли, крави ли... тъпо ли е, банално ли е... това ми е избора. We're talking about real drama here. Напълно подкрепям.
+1
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Съб Яну 24, 2009 4:54 pm |
|
Proks |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 28, 2007 4:43 pm Мнения: 1860 Местоположение: Milky Way (No address available)
|
shadow_999 написа: ~ Още нещо, което мн. ме идразни Proks не е сметнал за нужно да гледа което и да е от др. анимета ..... Само Vampire Knight от номираните му е в списъка с dl, а едва ли е сядал кат мене от анидб да търси заглавия и да издирва в мини нова и текива простотии.Аз поне преди да гласувам гледам поне 3 от аниметата да сам изгледал за да сам донякъде обективен.... А текива хора кат него връчват на неподходящи анимета 1-бото място Човек, гледал съм сумати романтики, макар и да не са анимета... И да ти кажа VK е толкова велико, че и да гледам 9999анимета, гласа ми пак ще е там. Независимо от нищо. Чел съм достатъчно, гледал съм достатъчно. Това е моят избор. Секи си има право на мнение и се радцвам, че изрази своето. А това е моето... А съвсем друг въпрос е че нямам време да се обърна а камоли да почна да сравнявам 20анимета(и то сичкото романтика) и да се мъча кое да избера. Сметнах го за излично. Ако не ти отърва, еми сори баце, ама тва е положението... shadow_999 написа: ... CLC: Пускането на двойни постове е забранено На новите е простено...
|
|
|
Заглавие: Re: [:AsAA 2008:] Best Romance / Drama Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 5:30 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Kurenai цепи, но е много малко гледано аниме... Разбира се няма 180 санта високи с 65 килограма бухендвалски манекени дето ми говорят на меко и ходят с прашки между джинсите и дупети. Мадамата е звер.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|