Може би защото в него е най-добрата роля за новият век до момента. Съвършен филм, за съжаление от мнозина неразбран. То и аз на първо гледане не го схванах напълно, но с времето ...
Ако решиш да го гледаш и искаш да го разбереш опитай се да си разтълкуваш заглавието. Там е истината.
Джим Кери Анджелина Джоли Жан Клод Ван Дам Силвестър Сталоун Мистър Бийн(незнам как се казва хаха хаха хах).
1. Темата е за най-добри изпълнения 2. Като изключим Кери и Анджелина останалите нямат място в такава тема
Че кво му е лошото на Роан Аткинсън...
Mephisto написа:
snookie написа:
- Ал Пачино - Адвокат на дявола... Наш'те си го пуснаха когато бях на 7 години... Заспах по средата на филма но видях края... и речта му за Господ ме трогна... Оттам се почна цялата тая мания по Пачино...
Стига ве човек...днес на работа си мислех тъкмо как като се прибера ще напиша точно тоя филм с Ал Пачино...
Бахти, ядосах се.... ATTICA!!!ATTICA! (това отговаря на въпроса в заглавието на темата)
Разбира се няма да ти казвам, че една от най-впечатляващите му роли е наистина във Белязания...
Но пак ще кажа, защо писах адвокат на дявола - защото тва е първата роля, която съм гледал и съм я гледал, като много много малко лапе, първия сериозен филм, първото сериозно изпълнение, което съм забелязал...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения