|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 3:06 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: На какъв инструмент свирите? Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 1:49 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
аз съм тупанджия, но съм свирил 5-6 годинки и на пиано п.с: и защо няма пиано в анкетата? освен това така можем да посочваме само по 1 инструмент, докато аз познавам много хора, които свирят на по 2 и повече инструмента
Последна промяна WrathOfGod на Сря Фев 04, 2009 1:56 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: На какъв инструмент свирите? Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 2:30 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Мисля че имаше някаква подобна тема... И мисля че ще се повторя, но все пак... На 6 години като излезнах от детската градина, майка ми ми взе няква малка йоника за 100 и нещо кинта, което ми се стори глупаво тогава, защото все пак... за кво ще ми е йоника... В последствие се оказа, че си композирам некви прости мелодийки на тая йоника... Сега... 10 години по-късно уча по синтезатор при Развигор Попов (не ми се обяснява - ако не сте го чували, ваш си проблем... ) и пиано при Хайгашот Агасян (пак не ми се обяснява за незнаещите)... По едно изявление в двете предавания на Вучков (и по чужди сведения един мой facepalm заснет от Господари на ефира по време на една идиотска историйка на професора ) и една жива неделя в Чай (леле колко се кефих тогава, запознаха ме с Васко Кръпката...) Тва са по-впечатляващите, другите бяха по ЕК за коледа, Веселина ТВ в някво тъпо предаване и едно по Херос дето не го излъчиха... Иначе преди няколко месеца подхванах кухарката, ама засега само некви мои си импровизации, не съм се захващал сериозно с някоя песен (пък и се уча сам, нямам пари да хвърлям за уроци по китара )
|
|
|
|
Заглавие: Re: На какъв инструмент свирите? Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 3:44 pm |
|
Vegeta |
|
|
|
WrathOfGod написа: п.с: и защо няма пиано в анкетата? защото неможеш да четеш аз свиря на Китара м/у другото.по4нах преди няколко месеца
|
|
|
Заглавие: Re: На какъв инструмент свирите? Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 4:03 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
lzpreslav написа: edit: и заради формулировката на темата няма да се похваля, че спечелих 2ро място за България на един конкурс Виж са - тва че Вегета е идиот и не знае, че вокалите не "свирят" и микрофона не е музикален инструмент, не значи, че не искаме да чуем за твоите постижения...
|
|
|
|
Заглавие: Re: На какъв инструмент свирите? Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 6:26 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Vegeta написа: WrathOfGod написа: п.с: и защо няма пиано в анкетата? защото неможеш да четеш сещам се за доста групи от "тежкия стил", които използват пиано или цигулка
|
|
|
Заглавие: Re: На какъв инструмент свирите? Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 6:31 pm |
|
snookie |
|
|
|
WrathOfGod написа: Vegeta написа: WrathOfGod написа: п.с: и защо няма пиано в анкетата? защото неможеш да четеш сещам се за доста групи от "тежкия стил", които използват пиано или цигулка или кавал... може би флейта... а може и гайда... ...
|
|
|
|
Заглавие: Re: На какъв инструмент свирите? Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 6:54 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
snookie написа: или кавал... може би флейта... а може и гайда... ми всъщност се сещам за 4-5 групи, които използват тук-таме духови инструменти
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|