леле, и аз искам така, само че ще си го причиня с ингриш версията а тези как ти излизат като цена - самата доставка май излизаше много >.< или не са от япония ами от кварталния reseller, примерно
@gribo: точно днеска е излязъл 20-ти том на английски
Не излязоха много скъпо, защото приятелката ми ги дебнеше да се появят в кварталния reseller и ги взимаше евтино. И за доставката не отидоха много пари, защото аз си ги взех от там . Имах 10 кг. ръчен багаж - ОП . Виж за доставката на останалата част от колекцията ни колко плати... Не излиза скъпо да си купиш манга, но доставката й от Япония те дере яко.
нали, ужасно е -.- и аз си правих сметка за една друга манга да взема за сканиране - излиза 4-5 лева, ама с доставката 40 или нещо от рода -.- ама щом си ги взел оттам - е супер, със здраве да си ги разгръщаш и опазиш от гладни фенове като нас тука
Една новина (незнам до каква степен НОВина) Artline издадоха 3 част от мангата/манхвата или квото е там на Warcraft Трилогия за Сънуел. ЕЕЕЕЕЕ доживяхме да го видим и този ден
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
Определено си е новина. Първо, че май от бая време нищо не бяха издавали и второ - трябва да подкрепяме издаването на комикси, манхва и манга в БГ, дори да не ни е най-любимата, защото това е начина да доживеем да видим нещо по-хубаво. Поне аз така мисля .
И да се похваля с новите попълнения в колекцията - 52 том на ОП и 20 и 21 на Фулметал.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 32 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения