|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:42 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Чет Яну 08, 2009 4:14 pm |
|
trigun |
|
|
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
kratos написа: И нещо ми подсказва че в случая не Айсли а зомбитата са лошите. По думите на ... как се казваше .. секси клейморката в гората , май те са унищожили всички тези градове. Абе то по този път на логика той Ислей ще вземе да се присъедини към наш'те бе! Не че има лошо де, то както и трънало ще им трябва той. п.с. То почти няма клейморка дет да не е секси бе, човек
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Чет Яну 08, 2009 4:50 pm |
kratos |
|
|
|
Е да ама в случая само една е в гората БТВ Офелия не е секси също Кларис и Миата и Ундине и онази мусколестата дето се би с Рифул
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Чет Яну 08, 2009 8:25 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
spiralkinda написа: чаптъра много бързо мина и подяволите какви са тия зомбита на клейморки? Оная кифла да не се крие сред дърветата ами да идва и да помага, че яката са я закъсали. и аз това викам - един месец чакане за толкова малко история Май ще трябва да изчакам да се съберат повечко чаптъри и тогава да чета. Но пък ми е много интересно как ще приключи битката.Като гледам май 7-те години тренировка са се отразили много добре на наш'те каки . Хелен
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 12:10 pm |
kratos |
|
|
|
Предстои да видим зрелищна битка ... Клейморите са като саяните самоче вместода са близо до смъртта трябва да са почти събудени - Деневе зе паур ъп ; Бтв hellraiser от кое аниме/игра/манка или квото е там ти е аватара и подписа ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Вто Фев 03, 2009 10:25 pm |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
То малко по-малко се разкрива, че Организацията ще се окаже главният лошко. Мирия си го каза - Преди да се появи Организацията е нямало йома, после са се появили клейморите и пробудените, и сега нещо още по-страшно... А най-лошото е, че отгоре отказват да признаят вината си и да оправят нещата, вместо това създават още по-големи чудовища... Чудно защо... трябва да си имат причина да мразят хората, защото всичките им "деца" доволно ги избиват...
Аз залагам, че сега като знаят, Хелен и Денев ще се върнат да спасяват Иисли. Не знам как ще стане, но имат по-голяма вероятност да спечелят от него, но все пак врагът е нещо като Пробудени и то май не са всичките 11... Мен би ми било интересно кои са тия 11 и от къде са ги избрали... но явно ще разберем най-рано след месец~
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 2:15 pm |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Бе то още от колко време казах аз, че Организацията е ще се окаже "главният лош", и то малко по-малко се и разкрива. Всичко е експерименти. Търсят как да направят добро оръжие, което да използват във войната с другите държави. Йомата е необходима поради простата причина, че е основен паричен приход. Все пак селяните плащат за да бъдат защитавани. Ако изчезне йомата = няма пари. От друга страна, след това останалите сирачета доброволно някой отиват в организацията, което си е и доброволци за експерименти - още един плюс от присъствието на йомата. Иначе тея новите са ненормалници :>. Чудно ми е вече какъв ще им е следващият експеримент
|
|
|
|
Заглавие: Re: «®Claymore®» Публикувано на: Сря Фев 04, 2009 8:34 pm |
|
Suitengu |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 31, 2009 9:53 pm Мнения: 63 Местоположение: StZ
|
ако питаш мен най-добре е онлайн вместо да теглиш аз я чета от http://www.onemanga.com/Claymorebtw следващият чаптър ще е мн як нз как ама Easley ще ги намели тия отвсякъде няма как иначе
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|