|
Дата и час: Сря Мар 05, 2025 12:24 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пон Фев 02, 2009 9:40 pm |
 |
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Darkstalker написа: След като прочетох изписаното до тук започвам да си мисля, че много хора имат проблем с комуникацията и използват думи/изрази/фрази/баници с извара, които малко хора биха разбрали и възприели. Засрамете се. P.S. Ако не искате да звучи като тотални профани просто ги избягвайте. много мъ йе срам, ша знайш Не, поне с ръка на сърцето мога да кажа, че използването на тия изрази не са ми ежедневие.....засега  Или поне не ги използвам извън лигавата до болка компания
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пон Фев 02, 2009 9:45 pm |
Bleed4me |
|
 |
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Darkstalker написа: Bleed4me написа: "Курва!" ^^ Т'ва не го казваш на някой мъж, след като го замериш с кутията бонбони, която ти е подарил минута преди това? Аз главно на мъже го казвам
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пон Фев 02, 2009 9:47 pm |
 |
Darkstalker |
СЕЛСКИ БЕКs |
Регистриран на: Пон Сеп 12, 2005 6:26 pm Мнения: 3158 Местоположение: none
|
Да е ... и аз познавам един такъв, ама той по принцип е олигофрен.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Пон Фев 02, 2009 10:13 pm |
 |
Karibdus |
|
 |
Регистриран на: Съб Ное 01, 2008 1:36 am Мнения: 3340 Местоположение: MetalLand
|
"да го ебаааа" мазно казано хахах >< също и "Лол"
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Вто Фев 03, 2009 1:14 am |
 |
saber_rider |
|
 |
|
"хяхя" "да ти сера в устицата"  "браво..луд си!"  "да е?а таш?ка му да е?а"  "кефиш ма..щи звънна" "ибе ли ма ве" "ти луд ли си или да" "тъп си кат гъба"  "може да си тъъп, но за сметка на това си грооозен"  "Лат да фак" "холи шит"  "нидей буча"
Последна промяна saber_rider на Вто Фев 03, 2009 1:23 am, променена общо 1 път
_________________ My Anime List
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Вто Фев 03, 2009 8:40 am |
 |
Coup de Grâce |
|
 |
Регистриран на: Вто Фев 03, 2009 8:01 am Мнения: 1585 Местоположение: Варна
|
Трябват ни уардове  ...или "Нека видим какво продават в тази кочина..." от една пародия на Star Wars
Последна промяна Coup de Grâce на Вто Фев 03, 2009 11:34 am, променена общо 1 път
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)  Публикувано на: Вто Фев 03, 2009 10:45 am |
ThaiArt |
|
 |
|
Цитирам по спомен : "Вчера излизах с една помия кална и ходихме в една мръсна кочина да ядем някви засаячени лайна, дето ми докараха анално напрежение... Пък туй изчадие на щанда искаше нещо да ме гърби повече и щях да го анатемосам, еврейчето мръсно" Превод : "Вчера излизах със Сашо и ядохме чийзбургери в MC'Donalds и сега ме боли нещо корема. Продавачката направи грешка при изчисляване на сметката и аз любезно я поправих" Наблягам на думи като "мръсен", "кочина", "сая", цитати от различни религии , последвани от думи, които не можеш да изречеш в църква .....
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|