Какви са вашите специфични думи и лафчета които използвате,нещо като паразитни изрази,забавни думички или най просто казано кои са вашите лафове Надявам се да няма такава тема вече
_________________ A Smile is a powerful weapon-you can even break ice whit it
Заглавие: Re: Вашите специфични лафове ;)
Публикувано на: Пон Фев 02, 2009 1:54 pm
snookie
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
Ами вече има такава тема и то доста подробна, ако не ме лъже паметта
_________________ All that is gold does not glitter, Not all those who wander are lost; The old that is strong does not wither, Deep roots are not reached by the frost.
Няяяякъде бях мернала такава темичка...май в забавления...ще направим справка после
много често като дам нещо на някого вмъквам едно "кефи се" накрая "твойта кожа" е обръщение и към такива които са ми симпатични и към такива които не са....разликата обаче се усеща при употребата "кек"/"кеке"/"кекекекекеккеке" - има едно "Е", заради което си спечелих прозвището скрат, но което всъщност идва от извънземното Ститч "шоцк" - ели ме зарази с него О.о не знам защо но започвам да замествам думата много (като качество) с думата мазен/мазно
След като прочетох изписаното до тук започвам да си мисля, че много хора имат проблем с комуникацията и използват думи/изрази/фрази/баници с извара, които малко хора биха разбрали и възприели. Засрамете се. P.S. Ако не искате да звучи като тотални профани просто ги избягвайте.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 67 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения