Дата и час: Сря Фев 26, 2025 2:14 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 29 [ 435 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Link: Boys Over Flowers [K-Drama]
МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 12:55 pm 
Аватар

Ами те всъщност не следват сюжета на японската версия, защото се придържат много близо до мангата. Досега е нямало голяма разлика от нейния сюжет (като изключим връзката между Yuki & Sojuroh/Ga Eul & Yi Jung, които в тази версия ще имат различна история).

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 1:23 pm 
Аватар

Не съм чела мангата, но искаш да кажеш, че тези я следват на 100 % за разлика от японците? Нямам нищо против. Хем е една история, хем е различно и не само заради актьорите. Единственото, което ми липсва може би от японската версия е онази управителката на магазина, където работеше Макино. Голям образ беше. Но пък тук компенсират с други интересни работи. И мен ме изненада това че снимат седмица за седмица. И винаги съм се чудила как така казват, че някоя драма като не върви и не й е висок рейтинга и я посъкращават малко, или добавят някой друг епизод. Сега има смисъл, определено :) Е, освен да се надяваме, че главните герои няма да се контузват повече, че мисля, че феновете няма да го преживеят лесно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 5:23 pm 
Аватар

Никой филм не може да следва някоя книга на 100% ,в случая някоя манга :) много неща не са като по мангата или по анимето-например това с химическото чистене и очертаващата се любовна история между Chu Ga Eul и So Yi Jung (Yuki и Sojiro)-за която си мечтаех в японската версия и разочароващо не стана, си е измислено за корейската версия,която според мен се придържа по-близко до историята.корейците доста добре се справят.Но честно да си призная по си обичам японската-Мatsujun за мен се справи великолепно като Doumyoji,въпреки че много го плюеха,че играел слабо, а и моята Makino е Mao Inoue(причината може би се крие в това че Koo Hye Sun много вреци и на моменти адски ме дразни-прилича на едно малко човече прекалило с кафетата и енерджитата).Химията между Мatsu и Mao Inoue си личеше от километри.Но има да се види още от корейците,те никога не ме разочароват с изобретателността си и доброто изпълнение на идеите си.Ще им стискам палци да няма контузени сред ''играчите'' в бъдеще и чакам с нетърпение новия 9-ти епизод,след това 10-ти, 11-ти и т.н. :crazy2: ガンバ手。 :rocknroll:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 1:19 am 
Аватар

Ох, да, това забравих да кажа - таз главната много ми вряка и на мен, колонките ли са ми развалени (по-скоро не), но цялата ми стая канти, та чак с ехо. Макино и аз много я харесвах, страшна сладурана и като екранна двойка си пасваха с МацуДжун. Въпреки че той определено не ме грабна с този филм. Пак накрая му се радвах, така че явно си е свършил работата.

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 2:11 am 
Аватар

успокоително е да знаеш,че не си сам в "омразата";вече мислех,че нещо с мен не е наред,защото въпреки че за разлика от японците се движат по-близо до мангата главният женски персонаж направо издиша-сякаш пародират самия образ на Макино :o /да не говорим,че ако това е къща на бедно семейство :confused:... /;иначе мъжката част се справя доста по-добре/е с леки изключения :wink:/ ;все пак ще изчакам края преди окончателно да реша дали го харесвам или не-засега японската версия все още поне за мен е по-добрата от двете/тайванската най-не ми хареса--лично мнение/

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 4:46 pm 
Аватар

Абе и мен доста ме дразнеше в преиграването Jan Di, но в последните серии мисля, че е по-добре. Все пак тя е доста по-възрастна от останалите и се опитва да компенсира за това с играта си (е не се получава много, но...) Та в последните епизоди май е по-добре, играе по-умерено, и не крещи толкова много. Мисля, че проблема идва от това, че е по-голяма. Изглежда точно както Макино изглежда, но няма тази "детска" аура с която асоциирам Макино (особено след като почнах да чета мангата). Не ме дразни изобщо, даже ми харесва, но завинаги ще помня Inoue Mao - тя беше перфектната Макино - сладка, малка, бойна и т.н.

МнениеПубликувано на: Нед Фев 01, 2009 5:24 pm 
Аватар

Ами за мен корейската версия е по-слаба от японската. Не знам защо, но не ме въвлича емоционално в историята. (разбирайте го: не ме кара да се тръшкам на стола и да псувам xD) Някак си разводнена ми се вижда, което си е напълно нормално за корейски сериал де... не ми харесва как дават действията в забързан кадър, с музика за бекграунд и това през 1/4 от епизода, и съответно на съществени сцени не обръщат достатъчно внимание. Просто не усещам привличането между героите някак си.
Актрисата вярно много врещи... иначе Ко Чун Пьо ми харесва като персонаж, макар и да не докарва онзи чист идиотизъм, който вкарваше Матсу Джун в ролята на Доумйоуджи. ^^ Чи Ху просто няма да го коментирам... Другите двама от "епхъ" 4 ме радват, сладури са.

Бе може и просто да съм предубедена, защото съм гледала другата версия първо, но...

Забравих да се оплача, че мелодията, която Чи Ху все свири на тая цигулка взе да ми лази по нервите вече... толкова ли не можаха да го научат момчето на поне още една, та да ги сменя от време на време.

Последна промяна Megera на Нед Фев 01, 2009 6:41 pm, променена общо 1 път

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 01, 2009 6:15 pm 
Аватар

е да уточнявам,че съм фен на японската версия няма смисъл пък и не му е тук мястото :) ;Мао най-се приближава до Макино от мангата/нямам предвид визуално/ и буквално изнесе драмата на гърба си,а Джун успяваше да не изостава и се получи :wink: ;докато тук е обратното-само този,който изпълнява Домйоджи се справя за сега/корейските имена съвсем не мога да ги произнеса sorry/и вместо той да е поддържащия персонаж излиза като главен :confused: ,което малко или много променя историята и както някой спомена по нагоре -ми няма химия м/у тези двамата :tired:

МнениеПубликувано на: Нед Фев 01, 2009 6:32 pm 

SS501: Because I'm Stupid live - http://4storing.com/cgcxb/b8c247a47de4e ... fab5b.html

Вчера, по време на шоуто Star king, са се появили двойници на F4:
http://www.youtube.com/watch?v=62IAZRZNfCc

Иначе, факт е, че Koo Hye Sun е по-голяма от цялата група F4. Може и това да създава затруднения при пресъздаването на персонажите. Гледах части от снимките на първите серии, и ми направи впечатление, че четиримата през цялото време й викаха Noona.

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 01, 2009 10:43 pm 
Аватар

това с двойниците беше забавно,ама нещо не се бяха справили особено добре,като че ли само този на Goo Joon Pyo приличаше що годе - ма нормално с толкова грим .... :? интересно,незнам защо,ама всичките бяха с едни огромни носове.как ги бяха подбирали не се знае =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 02, 2009 11:56 am 
Аватар

Ще видим една истинска целувка, всъщност няколко :wink: , в епизодите от тази седмица...

Рейтингът на сериала май ще достигне нови върхове след тези снимки. :peace:

МнениеПубликувано на: Пон Фев 02, 2009 12:39 pm 
Аватар

уууу вече съвсем няма да мирясам днес докъто не видя какво става хахахах

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 02, 2009 1:21 pm 
Аватар

Сега след като видях снимките,нямам търпение да видя как ще се развият нещата между Ga Eul & Yi Jung.Един от минусите на японската версия за мен си остана това , че нямаше развитие на отношенията между Yuki и Sojiro.След като не усещам химията между Jan Di и Goo Joon Pyo (не че не ги харесвам,просто не могат да изместят Makino и Tsukasa ) , очаквам да видя нещо по-интересно от другата очертаваща се двойка.
Засега корейците се справят сравнително добре и въпреки че тук нещата са представени в малко по-несериозен ъгъл,малко претупват кулминационните моменти и женската част малко куца,смятам че сериите имат потенциал.

МнениеПубликувано на: Пон Фев 02, 2009 5:45 pm 
Аватар

С такива целувки

определено бие японската версия.
На мен пък Макино ми изглеждаше прекалено малка за всички тези неща, които ставаха с нея. Може би прекалено детската физиономия на актрисата ми се струваше толкова неподходяща за тази роля...

МнениеПубликувано на: Пон Фев 02, 2009 8:38 pm 
Аватар

Вие къде гледате епизодите...
имам чувството, че вече всички са го гледали ... само аз не Т^Т
Една приятелка от Корея тъкмо ми говори колко бил як епизода :( :( :(

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 29 [ 435 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]