Имам рег там И половината функции не съм разучила - в момента съм се зарила с applications . Напоследък го отварям , за да видя дали някой не ми е писал . Определено е полезен сайт за поддържане на връзка с приятели и далечни познати , особено ако не се засичате в скайп
Kaкто каза Сrap : намират се разни познати , по някакви неведоми пътища ^^
Ми какво да кажа за фейсбук, търся си от някъде и аз половин милион долара инвестиции, че да си направя световна мрежа Между впрочем с едни мои пиятели се занимаваме да направим социални сайтове за по-големичките градове в България, като всеки такъв сайт ще включва разбира се и околностите им. Ако някой го интересува може да ми пише на лично да му пратя линкчетата, че да не прайм спам из темата А колкото до това тия дето нареждат фейсбук.. със същия успех може да нареждате youtube или google при организации от тоя мащаб човек по-скоро трябва да гледа и да се учи какво да (не) прави вместо да нарежда
Заглавие: Re: facebook
Публикувано на: Пет Яну 30, 2009 12:39 am
Sparda Dante
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
направо живея там, защото е единственият начин да си изкопая всички приятели, пък и целия университет - полезно е, зависи за какво го ползваш Magdalena - да не ми се стряскат ще пиша Анимес и ника като add-вам
Последна промяна Amarantine на Пет Яну 30, 2009 11:25 am, променена общо 1 път
Вчера една приятелка ме изнуди да се регна но още не съм го разгледала. Тая вечер ще го разцъкам да видя за к'во става въпрос защото от това което съм чула си правя изводи, че фейс-а си е баш бая занимателен xD
_________________ ~ Липсва ми оная мандаринова енергия на прилива, при залез. И успокояващата топлина на морно чело, сгушено на гърдите ми. Носталгична съм. Към отминали докосвания. Come Undone
Заглавие: Re: facebook
Публикувано на: Пон Фев 02, 2009 2:38 pm
Kyokushin^mind
Регистриран на: Пон Мар 24, 2008 10:31 am Мнения: 15 Местоположение: Burgas
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 8 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения