|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:40 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: A Moment to Remember [K-movie] Публикувано на: Нед Май 10, 2009 4:26 pm |
|
natt89 |
|
|
|
И аз го подминавах този филм, дори не се зачетох много в описанието му! Но един ден след поредното ми "попадане" на него, реших да го гледам, а и след като попрочетох няколко коментара, решението ми съвсем се затвърди! Не обичам много драмите, но наистина има такива, които си заслужава да ги гледаш и тази определено е една от тях! Най-силно впечатление ми направи една реплика на главната героиня, върху която съм размишлявала много преди да гледам този филм, че един вид ако изгубиш спомените си, губиш и душата си...Освен качествата и вкусовете, които даден човек има, личността му до огромна степен е формирана и от тези спомени, преживявания, също така и да знаеш (помниш) кои са любимите ти хора, какво си преживял с тях.... Филма наистина ме трогна и тъй като съм размишлявала и друг път на подобни тематики ми се стори някак си близък! Та, препоръчвам ви, който не е гледал да гледа, хубаво е човек да се замисля за дълбоки неща и да търси отговори!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Нед Юни 28, 2009 7:29 pm |
|
Isabella |
|
|
|
Rinaldo написа: ревввввввввввввввввввввввввввв, още немога да спра.
Едит: и аз все го подминавах тоя филм, голяма грешка е било подминаването.. Невероятен филм! Това е 3 корейски филм,който сваршва с един и същ край ... А Milioner's First love,The Snow Queen и този.. Разликата е ,че на този не дават Су Джин дА умира,но то се подразбира И все пак - Филмът е ПОВЕЧЕ ОТ НЕВЕРОЯТЕН !!!!
_________________ もし誰かがあなたに愛していると言ったとしてもそれは信じてはいけない。なぜならば真実の愛とは語られるものではなく証明されるべきもの だからだ。[color=#400000][/color]
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: A Moment to Remember [K-movie] Публикувано на: Съб Юли 11, 2009 8:33 pm |
cipio |
|
|
|
тез хора акъл нямат как могат да направят такъв филм този филм ме "дехидратира". това не е човешко много хубав и тъжен филм.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: A Moment to Remember [K-movie] Публикувано на: Пет Авг 28, 2009 9:14 pm |
|
Ensenga |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 04, 2005 4:06 am Мнения: 3381 Местоположение: cyber-sekai
|
cipio написа: тез хора акъл нямат как могат да не правят повече такива филми
FIX'd
_________________ skype: zenscape
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Link: A Moment to Remember [K-movie] Публикувано на: Сря Сеп 09, 2009 3:25 pm |
|
kalista_bg |
|
|
Регистриран на: Чет Яну 29, 2009 11:05 am Мнения: 24 Местоположение: Варна
|
Един от първите ми корейски филми. Нямам думи да опиша емоцията, която изпитах, докато го гледах. мисля, че всички писали в тази тема ме разбират напълно.. Един от малкото филми, които ме разплакват още от средата ІПревърна се в един от най-любимите ми и близки до сърцето <3
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|