Няма начин да не съм започнала като някой нарутард с хиляди профили по Наруто (откраднат гиф, нещо такова ретардско) +/- някой ангелски профил
Тези надолу, до моята забележка не съм ги правила аз...първите нз кой ги е стъкмявал, но много ги харесвам ^^
има предполагам и сигнатура....но съм я затрила Т_Т
^^
_________________ ~ Липсва ми оная мандаринова енергия на прилива, при залез. И успокояващата топлина на морно чело, сгушено на гърдите ми. Носталгична съм. Към отминали докосвания. Come Undone
Мм добрее мой ред^^ Много не помня точната последователност и първите не си ги пазя ма беше нещо с гара та... луда Strawberry Panic фенка период много ме трогна тва аниме специално този момент и нямаше как да не го отбележа нищо особено протсо исках пормяна садистичният ми период ех много ме радваше това тапетче това беше някакъв кратък яои-фенгърла период(който отдавна отмина) тва след аниплея още ме държеше анимето като цяло не ме радваше ама мацката къртеше един от любимите ми персонажи! бях попаднала на една Х манга и страшно много ми хареса изражението на Мака(попринцип не я харесвам, защото гледа лошо а тук е толкова сладка) много ми се ходеше на море тази поредица е от кхм доста е сложна за обяснение част от живота ми, която продължава и в момента.. тва беше за много кратко, бях в лека депресия защото виждам себе си в нея, пък и и пак тоя леко депресиращ период защото съм столкър зимно настроение и сегашния. сещате ли се по-нагоре бях писала за сложната част то живота ми? дамм за същото става въпрос...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 53 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения