Режисьор: Патрик Рийд Джонсън Държава: САЩ Година: 1994 Време: 99 минути Бебето Бинк напуска града за един ден, посещава удивителни места и вижда фантастични неща. Единственият проблем е, че се скита съвсем само! Малкият пътешественик отчаяно е издирван от майка си (Лара Флин Бойл) и бързо се превръща в медийна сензация. Но бебокът винаги е с една стъпка пред тримата нескопосани мошеници (водени от Джо Мантея), решени да спечелят обявената от богатите родители награда за намиране на детето им. На Бинк хич не му пука от всички поразии, които причинява при разходката си, а това превръща преживяванията му в незабравимо съчетание от забавни случки и зашеметяващи специални ефекти. Link @ Zamunda
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Един от личните ми фаворити <3 Колкото пъти съм го гледала толкова пъти съм се заливала от смях Ако ви се гледа нещо за разпускане, тва ще свърши чудесна работа
Публикувано на: Чет Яну 29, 2009 2:43 pm
Moon
Културовед
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 82 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения