|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 3:04 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Юли 27, 2006 12:08 am |
Vertanius |
|
|
|
SayanMk Да ти кажа 4е в играта те са мом4ета....
_________________ You shall be consumed by the cowardice that binds you...
You shall be twisted by the envy that drives you...
You shall be defeated by the apathy that plagues you...
You shall be burned by the rage that controls you...
You shall be overwhelmed by the arrogance that disfigures you...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Пет Авг 04, 2006 9:39 pm |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Това аниме не знам точно какво толкова му харесах, ама много ме радва . Изгледах 18-те епизода за два дни и сега ме е яд, че не са излезли всички...
Издразни ме това, че действието се разви супер бързо и малко неестесвено в началото, но от 10-ти епизод нататък почна да става много интересно (17-ти и 18-ти епизод бяха най-забавни). Обаче ми е странно как постоянно някой напада някого и нещо не мога да навържа събитията
А пък по повод Dorii и Gura...първото нещо, по което си пролича, че са жени, беше, че опашките им се виждаха, а нямаше нито един мъж, на когото да му се мятка опашката отзад. Но трябва да си призная, че съмненията ми се разсеяха чак след като изгледах 17-ти епизод
А иначе фаворитът ми е Oboro ops:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Съб Авг 05, 2006 12:01 am |
|
Oni_no_ko |
|
|
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Знам де знам...Ама много се прехласнах ops:
Единсвеното, което ми беше трудно да схвана, беше кой vs. кого, когато се натрупаха много битки една след друга...
Между другото нещо не съм сигурна кое точно е utawarerumono-то... Hakuoro ли?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Чет Авг 10, 2006 11:49 pm |
|
Oni_no_ko |
|
|
|
Ох, за една бройка да си помисля, че Derihourai ще се влюби в сестра си
А като стана дума за Karura...това около врата й защо не се опитат да го махнат? Или и то е без опция 'remove' като маската на Hakuoro?
Сега ми стана много интересно какво следва...С кого ли ще се бият next? И на всичко отгоре много ми се иска вече да се разбере кой и какъв е Hakuoro...
BTW чудех се епизодите на колко време излизат...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Нед Авг 13, 2006 2:50 pm |
|
Oni_no_ko |
|
|
|
Аз се сетих за това, че Karura не искаше да й махнат тоя нашийник, ама много ме дразни, като се сетя, че ще изглежда по-добре без него. Тя настина си е най-хубава от всички женски...ъъм...същества в това аниме.
Обаче ми беше много весело как реагираха мъжете като разбраха, че всички жени са се изнесли от двореца заедно с Hakuoro в 18-ти епизод
shadowblack написа: Следващия епизод явно ще дойде нов враг. Всъщност може би ще е първата битка от последната война, където ще се реши всичко (каквото и да е това "всичко" ). Да, между другото и аз много се чудя от къде и ка се започнаха всичките тия битки. Айде докато стана император ясно, ама после от никъде някакви почнаха да нападат...или аз пак нещо съм изпуснала... Цитат: Вероятно оня ангел, дето беше с Yue, ще се появи отново, този път като съветник на някой друг с желание да унищожи "звяра" Хакуоро
А той май наистина е някакъв звяр...или поне има някакви special powers...
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 22, 2006 10:32 pm |
|
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Тея дни го изгледах защото бях питал за аниме с елфи. Та това аниме определено ме смаза на тая тема. Супер разцепващо. Има много раси в него и якото е, че падат супер яко меленца. А тея двата ангела тая с белите крила и тая с черните по-малката дето и се води сестра направо цепят в такива масови мелета . Просто това аниме е супер лудница и е много добро. Най ме радва Oboro и след това Benawi. И двамата са супер силни(е не по-силни от Hakuoro като излудее)и имат доста висока оценка за честа особенно Benawi. Де да знам като го гледах в началото си мисля, че тогава когато Benawi още беше от лошите живееше само за едно нещо - да срещне наистина силни протижници с които да се бие. Като чели той живееше за това. Просто тея двамата(Oboro и Benawi) къртят отвсякъде.
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|