|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:29 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 9:24 am |
|
Nocturno |
|
|
|
Доколкото си спомням имаше такава зависимост. В момента не мога да се разровя да я проверя със сигурност. Тигър е спасил Химето от Импел Даун и впоследствие е формирал Слънчевите пирати. Арлонг е част от слънчевите пирати и помня, че в неговия арк се споменаваше, че е служил под Джимбей. Точно последното обаче в момента нямам възможност да проверя със сигурност. Съответно, без момента с първия офицер, и аз мисля като SayanMk, че имаше зависимост между Тигър Джимбей Химето. Относно продължителността на арка, аз го разбирам - една година, докато всички се съберат и заедно започнат новия арк - The Fishman Island . Явно няма други фенове на Мr. 3 освен мен (в новото му аплоа, де ). Слава Богу, че пропуснахме Дон Крийк и хората на Арлонг. Щяха да ми дойдат в повече. Дано не се присъедини и оня малоумник от Скайпия (нали и той попадна в ИД?). От последващите арки май няма никой тук. Значи остава до присъединим Окамата (освен ако не е при дружките си и Санджи , което би било по-забавно). Други не ни трябват . Аз съм "за" Химето да освободи Ейс и Джимбей и те да започнат изкачване нагоре към Лъфи. Сигурно и Крокодила и другите помияри ще изявят желание да се бият срещу Широхиге и оня с патката, Сенгоку ще ги опрости и ще ги прати да гонят последните. Абе, при всички положения се заформя злостно меле
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 10:47 am |
|
PA3YM |
|
|
|
дам, като се упътваха към Арлонг и Йосаку разказваше за Шичибукаите - каза че Арлонг се е развилнял едва след като Джинбей е станал Шичи и са се разделили фишмен пиратите на няколко части - чак тогаз Арлонг става капитан на неговата си група - това за първи офицер или дясна ръка или каквото ще да е се налага като логично, щото Джинбей е бил капитан след Тигъра Боата ще прояви съчуствие и само да види какво щеше да й се случи ако беше отказала да се бие, може би - още повече и член на Слънчевите пирати окован по тоя начин >.< бтв и аз се кефя че Мр.3 стана партийка с Бъги - лигата 'Да избягаме от ИД' беше повратен момент - до долу могат да се съберат цял псевдо-екипаж с това лого, сега поне ще забавляват, а кой знае в долните нива може и във важен двубой в полза на Луфи да влязат с някой пазач - неволно разбира се Дон Крийк не можа да влезе в Грандо Лайн - камо ли да се е озовал в Импела; виж Гин трябва да се появи в някой момент - ако се е отървал от безмислената си лоялност към Дона
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 9:23 pm |
dataa |
|
|
|
Мерси SayanMk,но остават още неизвестни.Например защо Джимбеи нее удържал екипажа цял след смърта на Тигъра,и защо все пак е в панделата.А и няма особен интерес към С.пирати от страна на свет.управление,пример-Макуровчите и Арлонг.Дали няма някоя мръстна зделка,относно избягалите роби.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 11:35 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Dataa, Джимбей е в затвора, защото се е опитал да освободи Ейс, за да се избегне битката между Широхиге и марините. Има вероятност Широхиге да изгуби, откоето да последва голям хаос в света на ОП, както го описа самия Джимбей. Поради същата причина и едно време Шанкс ходи до Стареца да го моли да върне Ейс и да не го изправя срещу Курохиге. Относно въпросът защо не е задържал екипажа цял - в 69 глава се казва, че за да стане Шичибукай Джимбей се е разделил с Арлонг и Со. Мисля, че имаше и нещо относно желанието на Арлонг да поробва хора, но това са мой спомени, за които не съм сигурен. Ако някой от вас си спомня по-добре нека пише.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 30, 2009 9:19 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Garp е ебаси пича... . Иначе за двойката си беше почти ясно, че рано или късно ще помогне на SH все пак им стана приятелче . А и с неговия плод ще помогне да заблудят маринките поне временно.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 30, 2009 11:06 pm |
|
Nocturno |
|
|
|
Гарп е супер откачалка, спор да няма Много кефи старчето още от момента, когато разби вратата на Galley-La Company, пък и от преди това . Главата отново ми хареса много. Въобще откакто влязоха в ИД няма такъв майтап . Окамата най-накрая се появи . С него се слага край на операция "Use-Straw-Hat-as-bait", защото както spiralkinda каза, Мр. 2 си е приятелче на SН . Относно Мр. 1 - може и да сме го видяли вече. Този адски ми прилича на него. Мр. 1 си беше важен за Алабаста арка, но така и не ме изкефи достатъчно, та няма да се сърдя ако това наистина е той и видим само това от него . Чудно кой е този "летящ пират", който е успял да избяга от затвора преди 20 г. и дали ще има някакво значение за бъдещите глави или беше споменат междудругото.
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Пет Яну 30, 2009 11:22 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Малко съм объркан от това "летящ пират", някой който е бил капитан/член на пирати с подобно название или жител на небесния свят, а може и двете в едно. А и досега щом не е пазено, може умишлено правителството да го пази в тайна за да не се разчува. Може пък и да е Dragon?
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Съб Яну 31, 2009 6:48 pm |
|
mona_fei4kata |
|
|
Регистриран на: Пет Ное 02, 2007 7:21 pm Мнения: 970 Местоположение: homeless =D
|
Dragon едва ли е летящият пират ... Макар, че Ace е на 19, ако не се лъжа, и възможно, но все пак малко вероятно... Garp е пич И следващият път ниво 4, наближава Освобождението лол Само не искам Ода да се впусне в нова арка, разказваща за другите от екипажа, траеща година.... а ние да сме в неведение какво става с Ace & co...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|