Гледам некфи др са си напрайли такава темичка та и аз сабрах кураж и аз ще се представя. Ми начи казвам се Владимир Пенев на 22 ха точно като Онизука уча педагогика и съм се запътил към магистратура по психология имам 2 идеи като завърша навсички така умразната ДПС(детска педагогическа стая) или Преподавател вдъхновено разбира се от Онизука.По професия се водя професионален спасител.Иначе имам и др идеи за живота ми ама за ся те са на заден план он холд Иначе хобитата са ясни най напред анимето и мангата,плуване фитнесче чат пат и много се кефя на баскетбола обожавам да го играя нищо че съм нисък ама скачам на високо(щото играх 1 година с тежести на краката за което хипар благодаря че се сети ми напрайш такъв подарък) Др което се сещам за мене е че супер се кефя като се събирам с френдове на по бира или нещо такова домашно рулс обаче
Публикувано на: Съб Яну 24, 2009 9:10 pm
Devil Shin
Регистриран на: Нед Окт 23, 2005 4:03 pm Мнения: 1168 Местоположение: The Forgotten Ruins of Heaven and Hell
Само веднъж сме се виждали с него май ама си личеше че е голям образ и определено се оказа точен пич и добра компания . Некъф друг коментар ли? Амиии..... - - - Шътърак зъ сайзууу ^^" - - - Яко Жица копеуееееееее
Публикувано на: Пон Яну 26, 2009 1:02 pm
Wind_Falcon
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения