Дата и час: Съб Фев 08, 2025 9:25 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 31 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 37  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: One Piece
МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:24 am 
Аватар

Доколкото си спомням имаше такава зависимост. В момента не мога да се разровя да я проверя със сигурност. Тигър е спасил Химето от Импел Даун и впоследствие е формирал Слънчевите пирати. Арлонг е част от слънчевите пирати и помня, че в неговия арк се споменаваше, че е служил под Джимбей. Точно последното обаче в момента нямам възможност да проверя със сигурност. Съответно, без момента с първия офицер, и аз мисля като SayanMk, че имаше зависимост между Тигър :arrow: Джимбей :arrow: Химето.

Относно продължителността на арка, аз го разбирам - една година, докато всички се съберат и заедно започнат новия арк - The Fishman Island :) .

Явно няма други фенове на Мr. 3 освен мен (в новото му аплоа, де :)). Слава Богу, че пропуснахме Дон Крийк и хората на Арлонг. Щяха да ми дойдат в повече. Дано не се присъедини и оня малоумник от Скайпия (нали и той попадна в ИД?). От последващите арки май няма никой тук. Значи остава до присъединим Окамата (освен ако не е при дружките си и Санджи =)) , което би било по-забавно). Други не ни трябват :ok: .

Аз съм "за" Химето да освободи Ейс и Джимбей и те да започнат изкачване нагоре към Лъфи. Сигурно и Крокодила и другите помияри ще изявят желание да се бият срещу Широхиге и оня с патката, Сенгоку ще ги опрости и ще ги прати да гонят последните. Абе, при всички положения се заформя злостно меле :thumb:

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 10:47 am 
Аватар

дам, като се упътваха към Арлонг и Йосаку разказваше за Шичибукаите - каза че Арлонг се е развилнял едва след като Джинбей е станал Шичи и са се разделили фишмен пиратите на няколко части - чак тогаз Арлонг става капитан на неговата си група - това за първи офицер или дясна ръка или каквото ще да е се налага като логично, щото Джинбей е бил капитан след Тигъра
Боата ще прояви съчуствие и само да види какво щеше да й се случи ако беше отказала да се бие, може би - още повече и член на Слънчевите пирати окован по тоя начин >.<

бтв и аз се кефя че Мр.3 стана партийка с Бъги - лигата 'Да избягаме от ИД' беше повратен момент - до долу могат да се съберат цял псевдо-екипаж с това лого, сега поне ще забавляват, а кой знае в долните нива може и във важен двубой в полза на Луфи да влязат с някой пазач - неволно разбира се :lol:
Дон Крийк не можа да влезе в Грандо Лайн - камо ли да се е озовал в Импела; виж Гин трябва да се появи в някой момент - ако се е отървал от безмислената си лоялност към Дона

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 12:21 pm 
Аватар

Балерината няма да се появи, по един персонаж от arc. Поне така смятам че ще направи Ода.
Гин и аз не бих отказал да го видя но мисля че няма да се появи защото е по-свързан със Санджи отколкото със Лъффи а и мисля че ги карат по хронологичен ред.... и все пак ми е любопитно кой ли ще вземат от трето ниво

Докато сабирах информация ми хрумна нова теория:
това сега е петата сага и мисля че ще събере по един персонаж от всяка от тях
East Blue Saga - Бъги - 1ви етаж
Baroque Works Saga - Mr.3 - 2ри етаж
Skypiea Saga - ? - 3ти етаж
CP9 Saga - ? - 4ти етаж
Whitebeard War Saga - Ace и Jimbey - 5ти етаж

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 1:16 pm 
Аватар

Скайпия може да е оня лудия, то какво стана с него всъщност ? Фермер ли си остана?

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 1:36 pm 
Аватар

Мисля, че няма да стане точно така, защото никой от СР 9 не е в Импел Даун. Иначе, както казах по-рано - искрено се надявам да не се присъедини оня малоумния :thumbsdown:

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 3:27 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

http://www.onemanga.com/One_Piece/521/15/
http://www.onemanga.com/One_Piece/521/16/
http://www.onemanga.com/One_Piece/69/07/
Иии последните 2 чапа... се появява Джими :taz: Няма как да не са от една порода с ФишърТайга :Р Нали преди сички са били едно и после са се разпръснали..

В момента 2 неща ме чудят - Кои са сребърни медалисти(думи на пясъчко)
И къде е S.Рейли

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 8:12 pm 
Аватар

Ойт ем от CP9 арката може да са онея дето помагаха на Луффи когато се биеше с CP9-тките смисъл приятелите на Франки или другия дето строеше кораби!

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 9:23 pm 

Мерси SayanMk,но остават още неизвестни.Например защо Джимбеи нее удържал екипажа цял след смърта на Тигъра,и защо все пак е в панделата.А и няма особен интерес към С.пирати от страна на свет.управление,пример-Макуровчите и Арлонг.Дали няма някоя мръстна зделка,относно избягалите роби.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 26, 2009 11:35 pm 
Аватар

Dataa, Джимбей е в затвора, защото се е опитал да освободи Ейс, за да се избегне битката между Широхиге и марините. Има вероятност Широхиге да изгуби, откоето да последва голям хаос в света на ОП, както го описа самия Джимбей. Поради същата причина и едно време Шанкс ходи до Стареца да го моли да върне Ейс и да не го изправя срещу Курохиге. Относно въпросът защо не е задържал екипажа цял - в 69 глава се казва, че за да стане Шичибукай Джимбей се е разделил с Арлонг и Со. Мисля, че имаше и нещо относно желанието на Арлонг да поробва хора, но това са мой спомени, за които не съм сигурен. Ако някой от вас си спомня по-добре нека пише.

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 7:29 pm 
Аватар

Buggy: "What manner of creature is this?" =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 9:19 pm 
Аватар
Цар Алко

Garp е ебаси пича... =)) . Иначе за двойката си беше почти ясно, че рано или късно ще помогне на SH все пак им стана приятелче :king: . А и с неговия плод ще помогне да заблудят маринките поне временно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 11:06 pm 
Аватар

Гарп е супер откачалка, спор да няма :D Много кефи старчето още от момента, когато разби вратата на Galley-La Company, пък и от преди това :wink: . Главата отново ми хареса много. Въобще откакто влязоха в ИД няма такъв майтап =)) . Окамата най-накрая се появи :drunk:. С него се слага край на операция "Use-Straw-Hat-as-bait", защото както spiralkinda каза, Мр. 2 си е приятелче на SН :). Относно Мр. 1 - може и да сме го видяли вече. Този адски ми прилича на него. Мр. 1 си беше важен за Алабаста арка, но така и не ме изкефи достатъчно, та няма да се сърдя ако това наистина е той и видим само това от него :lol: . Чудно кой е този "летящ пират", който е успял да избяга от затвора преди 20 г. и дали ще има някакво значение за бъдещите глави или беше споменат междудругото.

МнениеПубликувано на: Пет Яну 30, 2009 11:22 pm 
Аватар
Цар Алко

Малко съм объркан от това "летящ пират", някой който е бил капитан/член на пирати с подобно название или жител на небесния свят, а може и двете в едно. А и досега щом не е пазено, може умишлено правителството да го пази в тайна за да не се разчува. Може пък и да е Dragon? :confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 6:48 pm 
Аватар

Dragon едва ли е летящият пират ... Макар, че Ace е на 19, ако не се лъжа, и възможно, но все пак малко вероятно...

Garp е пич =))

И следващият път ниво 4, наближава Освобождението лол :lol: Само не искам Ода да се впусне в нова арка, разказваща за другите от екипажа, траеща година.... а ние да сме в неведение какво става с Ace & co...

И най-изкусната ръка е само слугиня на мисълта. (О. Реноар)
 Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Яну 31, 2009 7:11 pm 
Аватар

Гарп кърти!

ИНаче Драгон може да е тоя летящия като го видяхме за пръв път се появи некъв адския вятър смисъл поне така беше в анимето, което може да му помага да лети...... :rocknroll:

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 31 от 37 [ 541 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 37  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]