Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:54 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 10 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща
Yaoi vs Yuri
 Yaoi  40%  40%  [ 248 ]
 Yuri  60%  60%  [ 374 ]
Общо гласове : 622

Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Окт 08, 2008 11:25 pm 
Аватар
Пантсу Мастър

С изключение на четвъртата картинка тия ги признавам, че по-могат да минат за мъже. Но продължава силно да ме съмнява, че в сравнение с оженственените "мъже" тия са някакъв сериозен процент.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 12:02 am 
Аватар

ако тези ги признаваш значи има достатъчно ^_^
виж рядко е и двамата души да са такива, но даже и такива се срещат

все пак яоя е за жени ^_^

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 12:15 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Именно! Това и исках да кажа. В юрито жените са си жени. Красиви защото са женствени. И това се харесва на мъжете. В яоито мъжете обаче също са женствени. Ся може и да има такива като по-горните, но съм почти сигурен, че те са сериозно малцинство. А откъде се започна целия въпрос. Някоя от яои фенките беше казала, че както има момичета, които харесва И юри, така няма нищо странно в това да има момчета, които да харесват яои (и това да не ги прави гейове/би-сексуални). Е номера е обаче, че красотата принципно е женската красота. Няма такова нещо като мъжка красота. Мъжете могат да са привлекателни/готини/силни и т.н. но не могат да са красиви. И следователно в яоите ги правят женствени. Хубаво ама за какво тогава на един нормален мъж ще му е интересно да ги гледа? Както и да е нарисуван един яоец никога няма да може да се сравни с едно красиво момиче. Така, че и никой мъж, който няма съответните наклонности не би имал грам причина да харесва яои.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 1:00 am 
Аватар

ми, честно казано на мен ми е странно момче да чете такива неща без да има наклонности.... нещо да се загледа ако попадне или нещо даже от любопитство да види - ок..човекът не е някакъв хомофоб, няма проблеми с това...ма да си сваляш така... не е редовно думата...аз не го правя редовно XD ...т.е. на някакви периоди и да му се радваш ..това вече ми е странно... някак си мисля си, че при момчетата все пак психиката е по-различна...нали все пак трябва да е силния...де, да знам...

а това за женствените... аз казвам, че ако приемаш онези горе, то има ги много... ок... има добри арт-ове, но това, което ми харесва на мен лично е, че са по-равнопоставени...и момчетата не скимтят там..някво малко по-агресивно е (това са в моите любими комикси...има такива където мъжките персонажи наистина са си досущ като женски XD)...не знам как е с хентая и юрито...много ще се радвам да видя някакво такова с една хубава женствена дама, ма на място...да не е кучка и курва и да не скимти...просто да е яка...да си има чувство... ма да не се събира в това да си кажат обичам те XD това е според мен, което го има в яоя...само, че е момче XD

иначе това ми напомня.... бях гледала...май трябва да е шота...боку но пико... е, не мога да измисля това каква целева зрителска група трябва да има.... някакво мъничко, сладичко, лигавко.... това според мен не е нещо, което ще се хареса на момиче....поне трябва да има мъжки герой с него, който си е някакъв мачо да кажем....а другия герой не му се обръщаше особено внимание, нищо особено няма около него...като в хентаите малко.... и ок...според мен на момиче не би се харесало(сигурно има някакви изключения)..на момчета също, защото все пак онова има пишле.... и...за перверзни гей чички? а пък дори не бе зле направено

Изображение

гледай го...аз просто бях смаяна XD

иначе има разни.... може би повече бият на шоунен-аи, които са все едно четеш разни шоуджо-аи... не говоря за външността толкова...а за ролите, които имат двамата души, историята..никва разлика XD

и вкрайна сметка си има това, което на момиче винаги ще си се хареса ... примерно.... гледала съм някакви хентаи... ама първите, на които попадаха...бяха някви гадни...примерно Behind close doors...това беше ужасно...докато в яоя такива по-крайни и перверзни неща са все пак по-меко представени.... разбира се има си пак някакви супер груби, но трябва сигурно специално да ги търсиш...аз знам само една мангака с такива брутални неща

и се сетих още нещо..последно XD гледала съм само хентаи, не съм чела, а може би в мангите също има някакви по-интересни взаимоотношения... или пък и по-нормални, защото яой..истински баш яой, който има на аниме само едно ми харесва..... всичките останали са ми почти толкова зле колкото и хентая

на мен пък ми е странно... момиче да харесва юри, но да не харесва яой XD

ужас...бати дългия пост за яой и хентай XD

When you`re hiding in your cloud castle of blind clowns and sinister butterflies.Don`t you feel like wanting to be erased from existence?What is not will never be and what if it was?...Don`t cry...I`ll take care of your dark heart while you glow in anger.
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 9:32 am 
Аватар
Пантсу Мастър

Начи в хентай мангите принципно няма особено дълбока история. Това е защото по традиция събират в едно томче един куп кратки историйки. Има и някои със суууууупер готини истории (наскоро четох една, която яко са окрали от death note, но по много готин начин) обаче те са много сериозна рядкост. Иначе щом не те кефят bdsm-ите определено може да разпиташ genesis за препоръки :lol: И той е фен на по-стандартните любови :lol:
Та за юри-тата. Има страшно много, в които няма никакво скимтене или лигаване. Те обаче честно казано са направени основно за лесбийки. В тях няма кой знае колко секс и се занимават основно с проблемите около това, че са лесбийки, справянето им с живота и т.н. Просто липсва фенсървис. В lililicious ако не се лъжа имаше няколко такива.

Изображение

I pity the FOO!
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 09, 2008 4:37 pm 

Трябва да има секс. Иначе защо е в секция Хенай :)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Окт 21, 2008 10:28 pm 
Аватар

Ем...аз съм момиче и си падам по yuri-то :lol: :lol: :lol: така,че оче един глас за yuriiii :balloon: :dancing: :party: :love:

H3nTaI~T3aM~FrV :PpP~~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 2:55 am 

Yaoi разбира се!!! Има ли смисъл да спориме? ><

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Окт 30, 2008 1:02 pm 
Аватар

мани мани - аз съм момиче ама не се кефя на yaoi - yuri за мен е DA BEST!! :love: :love: :love: :love: :love:

Последна промяна Edward_Elric_13 на Чет Май 21, 2009 6:30 am, променена общо 1 път

Заглавие: Re: Yaoi vs Yuri
МнениеПубликувано на: Пет Яну 23, 2009 6:58 pm 
Аватар

То, като почнем от това, че по-голямата част от аниме обществото в света са от мъжки пол( а почти няма такъв, който да не почне да гледа и хентай/доуджини) е ясно, че Yuri-то ще спечели. BTW защо http://hentai.animes-bg.com/index2.php има едва 38 Yuri снимки, а пък 500 и нещо Yoai?! o.O

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Апр 22, 2009 8:09 pm 
Аватар

по анкетата може и да се каже колко момчета и колко момичета са гласували. Я познайте как :wink: :lol: :lol:

Заглавие: Re:
МнениеПубликувано на: Нед Юли 19, 2009 2:57 am 
Аватар

Hedon написа:
Yaoi разбира се!!! Има ли смисъл да спориме? ><

съгласна ^^

МнениеПубликувано на: Нед Юли 19, 2009 2:59 am 

Yuri ! :wink:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Юли 31, 2009 4:56 pm 

Yuriii x3

МнениеПубликувано на: Съб Авг 01, 2009 8:27 pm 
Аватар

Изображение

Yuriiiiiiiiiii foreveeeeer... xD тва е мно яко ве xD

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 10 от 14 [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]