|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 2:57 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Вто Яну 20, 2009 5:18 pm |
|
hellraiser |
|
|
|
dadaadda написа: Ами то за мене хантайа е аниме следователно не ми пречи все пак даже един от любимите ми хентай не е изленал не цензорира х2 Откакто започнах да гледам хентай с цензура се убедих че съм изпуснал много Цитат: твърде много болка аз лично заради това гледам хентай
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Вто Яну 20, 2009 11:05 pm |
|
BloodyHunter |
|
|
|
black_skull написа: цензуриран хентай звучи като девствена курва и канибал вегетарианец струва ми се че темата по скоро е: Харесваш или не хентая? НЕ! напълно сагласен а и аз си имам фанелка на Children Of BOdom
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за хентая с цензура? Публикувано на: Съб Яну 24, 2009 2:48 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
I don't care. Наистина въобще не ми пречи цензурата. Тя дори не е и толкова фрапантна в повечето случаи, че да кажем че не се разбира какво става...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за хентая с цензура? Публикувано на: Сря Фев 18, 2009 12:06 pm |
Bleed4me |
|
|
Регистриран на: Сря Ное 02, 2005 9:47 pm Мнения: 2991 Местоположение: Германия, Бремен
|
Ми няма нужда от много фантазия, за да си представиш, че там има пишка Не пречи.
Последна промяна Bleed4me на Пет Мар 13, 2009 3:22 am, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за хентая с цензура? Публикувано на: Сря Фев 18, 2009 12:07 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Taimanin Asagi ако го пуснат без цензура ебати и зверилника дето ще е, по-добре лично за него с да е.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Какво мислите за хентая с цензура? Публикувано на: Сря Фев 18, 2009 3:49 pm |
|
The Dark Knight |
|
|
Регистриран на: Чет Окт 25, 2007 2:30 pm Мнения: 4385 Местоположение: Gotham City
|
spiralkinda написа: Taimanin Asagi ако го пуснат без цензура ебати и зверилника дето ще е, по-добре лично за него с да е. Точно това го искам без цензура,любимото ми! Но в някой друг живот може би
_________________ If you make yourself more than just a man... [/center]
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|