|
Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:05 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: Вто Авг 08, 2006 12:30 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ми направо да кажа историята от 2та първи чаптъра съвсем накратко:
СПОЙЛЕРИ chapter 1 и 2 ____І В началото, предполагам това са uber-evil dudes, които се падат шефове/законодатели на този свят протестират по адрес на гилда "Фейри Тейл", обаче там на пича до който се мотае Robin-chan~like героинята не му пука.
Вече мангата- Наш'те пристигат в град Харджион. Обаче на Натсу не му понася пътувания на каквото и да е... Докъто на него му е зле и иска малко почивка, котето-спътник- Хаппи слиза от влака. Влака тръгва. Натсу обаче още е вътре. LOL Появява се главната героиня Луси, която се възмущава, че няма свясни магически магазини в тоя град. Тогава се появява грозникът, представящ се за Саламандер. Той използва забранена магия(-чарм) да пленява хора. Аха да плени Луси и Натсу се появява крещяйки 'Игнил', който той търси в този град. Е, оказва се, че се е объркал. После Луси го черпи, защото я е спасил(макар и той да не знаеше).. После самонаречелият се Саламандер причаква Луси и я излъгва, че той е част от гилда Фейри Тейл, и че може да я уреди вътре. Тя се връзва. Отива на кораба, където той се опитва да я прецака с преспивателно. Тя не се връзва. Той опитва със сила. Нашия пристига. Обаче му става зле(на кораб са). Котето спасява Луси, която си намира ключовете(елемент на нейната магия) и призовава тази готина богиня/дух, която потрошава кораба и го праща на брега. С нея доста се заяждат. На тръгване, спирита й казва "не ме викай поне една седмица, отивам на почивка с гаджето ми. ... с гаджето ми*намеква*" LOL Натсу се оправя(вече кораба не се движи). Опитват се да го бият. Кьофте - оказва се, че Натсу е БАШ си реален саламандер, при това - от гилда на Фейри Тейл muhahahahah....
_________________________ІІ
Пристигат в кръчмата ФейриТейл. Готината мацка-маг-сервитьорка е Мираджеен. Миражен примерно? Натсу влиза с шут напред, защото са го прецакали да ходи за зелен хайвер в онзи град. Почва големия бой Пича по боксерки се казва Грей. Пича с очилцата, според Луси се казва "магьосникът който искам за гадже" Името му е Роки, ако не се бъркам. Нататъка е яко весело, ама все пак не съм се хванал да субвам мангата Тъй че минавам на момента, в който шефа спира боя. Името му е: Макароуа Името на най-големия от бандата е Елфския човек, или поне така му вика шефа.. Името на мацката, която пиеше саке от бидон е Кана Арубероона( Кана Алберона ). После дядката им обяснява, че магията не е никакво чудо. Тя е просто ки. В крайна сметка извиква "Да се продължи по собственият път - това е да си Фейри Тейл магьосник!" И всички почват да си се кефят ^__^ Няколко лафа: Котето предлага, ако Натсу е Саламандер, то да е Некомандер. Луси се кефи на маркировката си, която е получила и Натсу и честити, само дето и обърква името. Вместо Рууши й казва Руииджи (вместо Луси - Луиджи(super mario))
Паричната единица в този свят е Juel(джуеру). Парите си, магове като Натсу, си изкарват като хващат издирвани нарушители(пак магьосници). Натсу отива да спаси Макао - бащата на онова пишлеме(ромео). Защото Натсу е същият като него - баща му е излязъл и още не се е прибрал... а едно дете има нужда от баща си.... особено, ако баща му е дракон *__* Фактически - Игнил е дракона. Голямата снежна маймуна се казва " БАЛКАН "
Не е реално обаче колко 'съвсем накратко ги разказах' Е не мога да отрека - просто ми беше кеф пак да ги изчета
Добавих линкове...
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Вто Авг 08, 2006 8:25 am |
|
PA3YM |
|
|
|
SayanMk написа: Името - ~Fairy Tail~ идва от името на гилда, в който са готините герои. ________________________ При тях винаги е забавно
тез картинки като ги гледам и все едно е фенарт на ОР героите
Франки, под него Виви, Луфи, Нами (прилича на протитипа от Romance Dawn - на Ода), Санджи и Зоро малко се бъркат кой кой е ама този долу дето гледа строго по-мяза на Зоро и Робин е по-променена ама тертипа е подобен на всичките ама ме заинтригува - сега ще ги прочета и ако някой ги субва ще си ги следя
(горе не казвам че героите са същите - това едва ли е така, но на пръв поглед така изглежда, сега като попрочета и сигурно вече ще съм на друго мнение)
10х Sayane
_________________ GIDA owns U!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|