Дата и час: Съб Фев 22, 2025 12:44 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 32 [ 473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 06, 2006 10:27 pm 
Аватар

Невероятно аниме :P
веднага ме грабна и трбява да си призная че това е единственото аниме на което гледам интрото
арта, музиката, геройте. всичко е на ниво :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 07, 2006 12:40 am 

Че какво му е толкова запленително на интрото? Само ме радва много със сълзата като почва и като бие камбаната или квото да бие там. :lol: :mrgreen:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 07, 2006 8:29 am 
Аватар

Еми рисунките например които копират оригинални картини на Густав Климт

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 07, 2006 9:55 am 
Аватар

Интрото наистина е готино. Но специално мен след онзи епизод с кученцето на Lucy (не помня кой точно беше и се надявам да ме разбирате за какво говоря) ме изби на агресия. Като изключим това останалата част от кървищата не ми направи особено голямо впечатление, въпреки че 1-ви епизод за начален беше фрапиращ.
Иначе аз може да си приказвам, че след това аниме имах чувстото, че някой ми е сдъвкал и изплюл мозъка, но гледах по няколко епизода един след друг, понеже нямах търпение да разбера какво следва. Краят беше интересен определено. И въпреки всичко ми трябваше малко време да накарам мозъка си отново да фунционира нормално :lol:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 07, 2006 5:02 pm 

Еми сега го изгледах пак и нищо интересно не видях. 7-8 рисунки за минута и половина интро. :dontknow: Явно не съм маниак на тема история на изкуствата и затова не ми харесва... Колкото до кучето на Луси наистина беше безсмислено. С това трябваше да се докаже, че има причина Луси да не се доверява на хората ли? Щото след тая случка тя пак си беше същата. :lol: А и понеже стана дума за първи епизод да попитам възможно ли е ръка след като се одреже още да мърда? Бая нерви ще е било аз съм чувал само, че на кокошките като им се одрежат главите телата продължават да тичат наляво и дясно за секунди. :roll:

Профил  

Заглавие: viva la elven lied
МнениеПубликувано на: Пон Авг 07, 2006 6:11 pm 
Аватар

това енай-великото аниме има дълбок смисал просто великолепно е :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave: :ave:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 08, 2006 2:36 am 
Аватар

Дам .. добър psyhical dmg нанася тая психопатщина :wink:

Цитат:
Бая нерви ще е било аз съм чувал само, че на кокошките като им се одрежат главите телата продължават да тичат наляво и дясно за секунди.

Даже за бая секунди :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 08, 2006 1:50 pm 
Аватар

ето аз как го виждам...
ако си човек изгледал милиарди драма анимета и наистина знаеш значението на думата ''клише''- няма да бъдеш впечатлен особено мн... освен от музиката! и естествено от някои уникални сърцераздирателни моменти, които се срещат и в други анимета...а...и да не забравим кръвта...която и аз съм на мнение беше доста пресилена...всяко убииство си крещеше за внимание и зрелища...(няма да казвам комерче, защото тая дума ми БЪРКА В ЗДРАВЕТО)...
НО...ако си по-голям фен на друг жанр аниме...да...ще ти хареса...
за себе си:чудя се...малко са ми смесени чувствата...не бих казала, че е най-доброто...най-вече заради края...лелееееееееееееее...умрях си от яд...уби ми цялото удоволствие...тя трябваше да умре...задължително...
+ това аз мисля че kohta не беше влюбен в нея...вижте само разликата м/у двете целувки...тази с lucy и тази с братовчедка му(?!)...според мен той си обичаше cousin-а а към lucy беше по- различна емоция...на по- високо ниво бих казала...но не и любов...ъм...май това е... :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 08, 2006 1:58 pm 
Аватар

Клише?!?!?
Гледал съм драма анимета и клишетата изобщо не ми пречат и..........няма да отварям тоя клиширан спор пак!

Анимето си заслужава :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 08, 2006 2:05 pm 
Аватар

аз не казвам че пречат...просто едно аниме не може да бъде уникално и неповторимо ако в него се срещат доста клишета...thats all folks...(sorry ама не мога да имитирам писмено прасето)...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 21, 2006 7:24 am 
Аватар

#1 аниме за мен.Просто има някои недостатъци но като цяло не е клише нито харем аниме... Краят е недовършен но пък мисля че се задоволявам с целувката им (коута и луси) в тази целувка видях мн различни и емоционални чувства.Като цяло това аниме е #1 за мен...
а и ако има още някои които твърди че е харем аниме има още един фактор-на всяко харем аниме ходят на излед,на море,на горещи бани и тем подобни :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 21, 2006 8:10 am 
Аватар

първото ми аниме :shock:

немога да повярвам как са могли да обединят, такава касапница, драма, романтика и нотки комедия/еротика :wink:

10/10

Последна промяна HOLO на Пон Авг 21, 2006 8:03 pm, променена общо 1 път

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 21, 2006 4:35 pm 
Аватар
Културовед

много хубаво аниме ... ще има ли продължение ? :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 21, 2006 10:09 pm 
Аватар

Амиии.....едвам ли!И без това краят си беше хубав :)

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Авг 22, 2006 8:25 am 
Аватар

Когато ръководителя на проекта и дъщеря му се взривиха, е за малко да заплача, но това не ми се струва да е добър край ... а и Люси доколкото помня не се завърна. Кученцето се разлая и часовникът взе, че проработи, но дали са се събрали остана ние да преценим. Лично за мен края не бе нито щастлив, нито тъжен.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 32 [ 473 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 32  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]