Последна промяна Mantzikert на Пон Авг 07, 2006 10:16 am, променена общо 1 път
_________________ SIR, I HAVE A CUNNING PLAN! Baldrick, let us not forget that your last cunning plan was solving the problem of your mother's low ceiling by cutting off her head.
По начало второстепенните герои ме кефят много, в някой(да не казвам повечето) случаи - повече и от главните, тъй че не мога да посоча някой конкретно..
Труден въпрос... Като за начало Булма от Dragon Ball поредицата, Адон от Berserk, Ифрит от Bastard, ДжинЕй Удо (Rurouni Kenshin), Моро от Mononoke Hime, и естествено котката от Trigun.
_________________ The gyms you go to are crowded with guys trying to look like men, as if being a man means looking the way a sculptor or an art director says
Мене най-много ме кефи Vegeta от DBZ,Sanji и Zorro от One piece,Sasuke от Naruto и Shadow от Sonic X.
Ииии това са второстепенни герои така ли?
Аз честно казано не им обръщам внимание на второстепенните герои. Въпреки че кучето от excel saga не е никак зле
Ииии това са второстепенни герои така ли? Аз честно казано не им обръщам внимание на второстепенните герои. Въпреки че кучето от excel saga не е никак зле
За този Shadow не знам, ама другите са си главни роли.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 17 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения