|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 12:24 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 10:45 am |
|
bloodhunterr |
|
|
Регистриран на: Нед Юни 24, 2007 9:43 am Мнения: 1419 Местоположение: None of your fuc*ing business
|
не знам просто откъде да започна.Мацурика като китара,реки от кръв,абсурдни вътрешни монолози,некомимито... 2-ри епизод ме съсипа.И Мария взима да ме кефи все повече и повече... "....I'll rape you" И как си разменяха реплики с другата мастърка:Flat chest,fat ass... LOL
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 2:33 pm |
|
~sunny~ |
|
|
Регистриран на: Вто Юли 31, 2007 1:56 pm Мнения: 892 Местоположение: в гардероба ти ... <.<
|
Див оупънинг, много радва И Мария рулира~ x3 А Канако трябва да си изработи защита с/у cuteness, защото иначе до никъде няма да я докара Ще умре младо от nosebleed-ове момичето. xD
|
|
|
|
Заглавие: Re: Maria Holic (зима 2009) Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 11:04 pm |
|
Amarantine |
|
|
|
да, и аз не съм впечатлена... а се надявах на повече (а като прибавим и факта, че KMP отказа да подкара субтитри - за първи път - и трябваше да го гледам с Media Player, което си е допълнителен стрес ) не беше особено смешно и дa, мацката наистина дърдори too much което разваля ефекта, ако приемем, че е имало такъв ОП-а: средна работа, песновката не е много зарибяваща, а видеото е странно - само Мацурика в ролята на китара радва ще видим и 3-ти
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|