Заглавие: Mai-Otome/舞-乙HiME
Жанр: Action, Comedy, Magic, School Life, Super Power
Тип: Телевизионно
Епизоди: 26 -> 07.10.2005 до 31.03.2006
Продукция: Bandai Visual, Sunrise
Информация: AniDBOpening Theme:#01: Dream Wing by
Kuribayashi Minami#02: Crystal Energy by
Kuribayashi MinamiEnding Theme: Otome wa Do My Best Deshou? by
Koshimizu AmiAniDB написа:
The MAiDs aren't quite your usual run-of-the-mill maids. They support royalty and politicians, and act as advisors to them as well. It's a profession all the girls want to do when they grow up. Girls who want to become MAiDs are gathered from each country and attend the MAiD training school, Galdelupe, for two years and undergo intensive training, after which they become MAiDs.
The chosen among them who have the abilities might dream of becoming "Meister MAiDs".
Връзки (Аниме)OST (Аниме)___________________________________
Първо, преди да гледате това аниме, е строго препоръчително (поне според мен) да гледате
Mai-HiME.
Самото Отоме като цяло не е кой знае какво, такива анимета не е като да няма.//Има си готини моменти и т.н. обаче, незнам дали щях да го харесам толкова, ако нямаше същия char. design като Mai-HiME.
//тук трябваше да пише нещо описващо по-точно как седят нешата, но уви ^^''// Няма да ви лъжа Mai-HiME e по-доброто от двете ^^'', и все пак е голямо удоволствие да видиш отново героите които си харесал и т.н.//
Относно връзката м/у Mai-Otome и Mai-HiME ->
Моето мнение съвпада с това на
dadaaddadadaadda написа:
П.П. Значи довидях, че в началото леко се обсъждаше връзката между Mai HiME и Mai Z HiME... Ми реших и аз да кажа каква е възката Wink поне според мене де Laughing Ми персонажите са си сищите само където това е бая годинки в бъдещето и се случва на друга планета Wink
.
Midori рулираше просто отвсякъде, може би най-добрия персонаж от цялото Otome. ( С двете катани )
Shizuru, няма какво да се коментира тук просто
Като се появи Mai също беше добро, цяло аниме почти се бях чудил как така не са я показали още.
Miyu беше като излязла от приказка за вещици, но за сметка на това вкара мега powera, и беше да страната на доброто най-вече.
Nao пък си беше същата мръсница 1 към 1 and a lot more to say ... ама ме мързи ><.
А, замалко да забравя има и OVA ->
<~> Mai Otome Zwei <~>