|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 6:10 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akatsuki Публикувано на: Сря Яну 14, 2009 8:38 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Yes! Ей това исках да видя. Евалата! Отново прекрасно доказателство за невероятната безмозъчност на днешните тийнейджъри. "Ма аз ша си пиша както си знаааам...Ма кой си ти, че да ми казваш...Ма кво кат пиша кат неук дебил, нали това ми показва моята индивидуалност...". Бал съм ви и простотиите Как може да се гордеете с тъпотата си е beyond me.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akatsuki Публикувано на: Пет Яну 16, 2009 12:00 am |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Сафир много се вживя от една безобидна закачка, която пуснах с ясното съзнание, че е майтап с грамотността , защото не само аз, но и много други хора пишем неграмотно японски Ок ? Капиш ? Прекали. Това, че ти и още десетина човека тук знаете, пишете, учите, четете японски, не означава, че ние болшинството ни засяга по какъвто и да било начин дали се пише "акатски" или "акатсуки". Аз не съм обременен с притеснения дали ще бъда взет за неграмотен и "безмозъчен днешен младеж" , защото мога да разгранича едното ... от другото камионче на детето (справка - Учител- Улицата ... да, ирония беше). Това, че ти не можеш да разбереш смешното и веднага се вкарваш в разни клишета ("гордеете се с простотията си") е обидно. Вместо да ни преписваш смъртни грехове, се замисли за какво аджеба се впрягаш толкова????? haku_chan ти го каза - знаем как се пише правилно. Не го изписваме, защото ни е кеф така - дали за майтап, дали за разнообразие, нито един от нас не е обвързан с оценки по японски език и може да си позволи да бъде небрежен в изразяването си. Ако някой не може да прави разликата кога може и кога не може, с какво може и с какво не може да бъде небрежен, това си е негов проблем. Както каза навремето една девойка "на теб ти е много лесно да станеш и да се хванеш на хорото да танцуваш, ти си чужденец, от теб не се очаква да можеш, а всички ти се радват на желанието. От друга страна, те очакват аз да танцувам перфектно и ако не се справям, ще ми развалят вечерта." Уважаеми г-н Съдия - няма какво повече да добавя!
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akatsuki Публикувано на: Пон Яну 19, 2009 8:10 pm |
|
bg_mammoth |
|
|
Регистриран на: Пон Май 12, 2008 10:53 pm Мнения: 74 Местоположение: Razgrad, Bulgaria
|
Offtopic: Не е ли по хубаво "Са СЪКе", "Акат СЪКи" Мали един месец ще чакам докато излезе другия чап, че аз ще забравя какво съм чел иначе моше и да има потенцял мангата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akatsuki Публикувано на: Пон Яну 19, 2009 11:50 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Мани недей го писа така, че Safiir ше те почне и тебе on: Верно ли един месец бре е кво да се прави ще го чакам с нетърпение
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akatsuki Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 4:04 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
като не ти харесва не я чети никой не те кара насила
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akatsuki Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 4:29 pm |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
hikuk написа: като не ти харесва не я чети никой не те кара насила Като не ти харесва мнението й не го чети. Никой не те кара насила.
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akatsuki Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 5:18 pm |
hikuk |
|
|
|
и аз мога да кажа същото за тебе и става затворен цикъл така че не ме занимавай с глупости
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Akatsuki Публикувано на: Сря Яну 21, 2009 7:21 pm |
hikuk |
|
|
|
С какво съм почнал ако не е тайна и не мислите ли че тази тема е за дискусия по мангата а не да ми се правите на интересни. Аз си изразих мнението вие тука ми се карате.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|