|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 11:09 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Чет Яну 08, 2009 8:47 am |
|
CaBa |
Модератор |
Регистриран на: Нед Мар 12, 2006 12:17 am Мнения: 14913 Местоположение: Сливен
|
Баси чаптъра :> С Фантом гилда няма да е, мастъра им е Jose Pole, не Ivan . Нооо хич не ми допадна това, че Газийл мисли да ги цака... Надявам се докато дойде времето да си промени мнението и да си стане от нашите :> А Mirajane не е като Натсу и Газийл, магията която ползват с Elfman, е че приемат вида на чудовищата които са победили. Ако бие дракон би трябвало и на дракон да се преобрази . Но явно е била Сатаната :> Голяма каша, направо изтръпнах от кеф като пусна магийката :>
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Чет Яну 08, 2009 10:14 pm |
|
Zenith |
|
|
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Баси якия чаптър. Иван не е ли дракона?Смисъл...Маймуната се казваше Балкан, по дяволите. Мира беше уникално яка, ама много ме е яд че Кана не би сама тая гнус, ама явно няма да й дата по-голяма роля, а е толкова яка мацка.
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Чет Яну 15, 2009 10:40 pm |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
Таз Мира се оказа бая силна. Не само го потроши, но и накрая го убеди Предполагам,че си е било и лесно, след като той имаше колебания. Сега останаха четирима срещу Луксус. Не знам защо, но мисля че ще станат трима, ако Газил се обърне срещу тях или нещо подобно. След това очаквам или Ерза или Мистгън да са K.O. (а може и двамата) и Натсу да се бие с Гръм. Also, спешъла беше бая смешен Значи Хепи е бил излюпен от Натсу и Лисана (която пък харесвала Натсу xD). Ся след като показаха силата на Мира, я показаха и каква е била като малка. Бая различна е от сегашната Мира, явно смъртта на сестра й я е променила. А това, че с Ерза са били съпернички не го очаквах Елфман и той чак с костюм.. и той също е бил коренно различен (с изключение на manly идеалите ) А Луксус ме изкефи най-много, "Like I give a crap", "Stupid brats" Май само Натсу,Грей и донякъде Ерза не са се променили от познатите ни лица.
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: > Fairy Tail < Публикувано на: Чет Яну 22, 2009 12:23 am |
|
loader |
|
|
Регистриран на: Съб Ное 17, 2007 1:35 am Мнения: 3675 Местоположение: Oro Jackson
|
е тва е ! Мистгън срещу Лускус 6 минути за Мистгън,да напердаши гръмотевичко. А баба Яга какво е намислила ? Да променя Луксус? И бащата на Луксус е бил във ФТ, да не е бил Гилдартз?
_________________ You heard it too didn't you?... | MyAnimeList The voice of the wind.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|