|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 11:46 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bounen no Xamdou (лято 2008) Публикувано на: Нед Дек 21, 2008 6:41 pm |
|
Dypeshnik |
|
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
SHADOWSONG написа: Basi q daite seedvaite na 14 ep ko se skrandzate nemoga da go izteglq!
PS: Sorry za nekirilicata ama neshto se bygna.... Този си има сийд...
|
|
|
Заглавие: Re: Bounen no Xamdou (лято 2008) Публикувано на: Пон Яну 12, 2009 11:46 pm |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Значи преводът си е на BONES и си върви заедно с анимето. Има достатъчно групи, които пускат HD релийзи.Обърни внимание на Fabulous, YSOSRS и somedouches. GGR излизат най-бързо, но не и най-качествено, анимето е добро и мисля, че ще ти допадне.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bounen no Xamdou (лято 2008) Публикувано на: Сря Яну 28, 2009 6:07 pm |
|
KISSSY |
Spamoza Vulgaris |
Регистриран на: Пон Май 21, 2007 12:27 pm Мнения: 8529 Местоположение: On the highway to hell
|
Последните 2 още повече Двете сестри се разбраха, а Накиами най-после се видя със Саннова, от което виждам някакво интересно развитие.... Много ме е яд за капитанката и Raigyo, страшно много ми харесваха като персонажи време е да отупат боса
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bounen no Xamdou (лято 2008) Публикувано на: Пет Фев 06, 2009 2:57 am |
|
spiralkinda |
Цар Алко |
|
Накиами жестоко я прецакаха накрая спрямо развитие, ААкиуки все пак го дадоха, но ебаси и тъпия край как си призна чувствата към Хару, тъпо. Можеше далеч по-добре да е, бих се радвал на продължение, но с този завършек е невъзможно. Все пак се радвам на анимето и 8/10 му давам с радост.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|