|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 9:03 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3245.gif) |
war |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
ХМ... май паметта ми не е толко насрана тук пише че им трябва да е отворил врата дето ми е доста чудна как ще стане а да и както каза ти за тва кадето не са искали да отвори врата аз пък казвам че Мустанг незнае че няма ефект от това да съживаш хора с алхимия щото Скар ги прекъсна точно когато си обменяха информация и не съм сигурен че понататък са имали възможност да обсъждат тая тема и съдейки по коментара на Wrath (може да му бъркам името щото в анимето са различни и се забърквам) май наистина е намислил да трепе някой
за тва също май имам обяснение причината да не може да и яъздейства предполагам че ше е свързана с вратите вече след по горния ти коментар в смисъл мисля че хомункулуса я зарежда тая алхимия или когато некой от държавата дето са я създали (ся ше ти поня имена ) тва е шото блокира алхмията а сичките когато беше долу само на тях не можа или тва ше рече че хоенхайм може да блокира шинската алхимия.Та както казах свързано е с вратите (тва май е най точното обяснение XD )
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 10, 2008 9:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3245.gif) |
war |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Пет Мар 03, 2006 6:42 am Мнения: 189 Местоположение: Пловдив/Чирпан
|
еми ако го рагледаме така тая алхимия дето ползва се зхранва от потока на живот или там както е обяснено е от тука идва и това защо философския камък изисква души и зашо засилва действието на алхимията при употреба и като напрайш 2 и 2 че тоя е филососки камък ( и то какъв ) и че знае де се вика 'сичко' за алхимията не бих казал че ше му е трудно да спре некви си там мисерни тектонски плочи
писах само от алхимия ама като се замисля над това че е дал знания на хоенхаим и за други неща май не разбира само от алхимия то хомункулус
и има голяма логика щото нали той е създал държавата ( в крайна сметка май така излиза ) в смсъл ако тея хора дето са в тая тържава ако се осетят кво става да има контра мерки с/у тях за тва ги е научил на различна алхимия от неговата която да може да контролира
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Дек 17, 2008 12:58 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=23392_1323103343.png) |
MeTaL_HeArT |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 02, 2008 12:58 am Мнения: 609 Местоположение: чонън Суопхиа-е самнида.
|
Наскоро я почнах след като свърших анимето и мн ми се услажда ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Малко по малко ще ги изчета всичките чаптъри ^^
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Find me on Faceshit
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Яну 09, 2009 10:41 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2891.jpg) |
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Nocturno написа: Не е истина в какъв филм сте се вкарали двамата (Safiir и war). Аз помня много откъслечно и повърхностно нещата, които обсъждате ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Както и да е, явно ще трябва да си припомням, а дотогава - новата глава е излязла ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) . Да видим дали ще има с кой да я изкоментираме ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) Е как няма да помня като я изчетох в деня преди да коментирам в темата
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
![Изображение](http://www.picvalley.net/u/143/35517_123.JPG)
I pity the FOO!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 10, 2009 12:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Цитат: Е как няма да помня като я изчетох в деня преди да коментирам в темата Трябваше да заподозра нещо подобно Цитат: Следите ли мангата Следим я, следим я. Няма да се ядосваш ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Малка шегичка между форумци, да не решиш че се заяждам. В тази връзка - готина ни беше главата. Не колкото онази, която проследи какво става с Рой и Со. (the best chapter ever ![:rocknroll: :rocknroll:](./images/smilies/rocknroll.gif) ), но както винаги Arakawa сенсее ни поднесе адски много неща в рамките само на 40 стр. По този параграф тя е No.1. Самата глава - много надъхващ беше Ал след като се "боцна" ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) . За жалост и Кимблии и оня глиставия (много ми е антипатичен) са си отявлени наркоманчета. Прави ли ви впечатление, обаче как в началото на мангата всички се стремяха да изнамерят Философския камък, а сега го имат за бонбонче ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) . Дано Хайнхел не умря, че те двамата с горилестия са готини. Тая малката я бях забравил. Как ме беше ядосала едно време, че му се върза на Енви... А толкова се изкефих като го прецакаха. сега пак ще трябва да се бият с него ![:headbang2:](./images/smilies/headbang.gif) . Съвсем скоро ще можем да проверим теорията ви за алхимиите на практика, защото Хохенхайм is kicking asses
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Яну 17, 2009 4:47 am |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Дам, поредната глава на ниво. Само дето някакси започна да ми омръзва, че хомонкулусите все се съживяват ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif) Но, да речем,че това е главната идея - те не могат да умрат докато нашият оригинален хомонкулус с същото тяло като Хоенхайм не си замине......... а, вероятно не. Не варвам авторката да го направи толкова лесно. Иначе сега съм тотално объркана за преференциите си какво искам да видя в следващите глави. Дали как ще се измъкне Ал, или Мустанг, или Хоенхайм, или...или.... Това май е единственият недостатък на сегашните глави... имам чувството, че понеже има толкова много герои, които трябва да следим, развитието само се бави и бави..... ама пак затова и е така интересно. Аз залагам, че сестрата на Армстронг накрая ще си разчисти пътя и точно тогава уж изчезналият Брадли ще се появи. И ще стане едно хубаво меле.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: .:Fullmetal Alchemist:. ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 20, 2009 5:10 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2375_1336581682.jpg) |
hellraiser |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
|
Цитат: дето някакси започна да ми омръзва, че хомонкулусите все се съживяват това и мен вече почна да ме дразни, само Lust остана да се завърне Цитат: изчезналият Брадли ще се появи. И ще стане едно хубаво меле. това трябва да се види, но не е изключено фюрера, да е тръгнал да гони Mustang
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|