Дата и час: Съб Фев 01, 2025 11:51 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 18 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 38  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: «®Claymore®»
МнениеПубликувано на: Вто Яну 06, 2009 1:13 am 
Аватар

spiralkinda написа:
чаптъра много бързо мина и подяволите какви са тия зомбита на клейморки? :shock: Оная кифла да не се крие сред дърветата ами да идва и да помага, че яката са я закъсали.

да вееееее кво стана
зората на мъртвите XD
а тия мацки сритаха задника на оня =)) =)) =)) =))
дай дай дай :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

МнениеПубликувано на: Вто Яну 06, 2009 2:59 pm 
Аватар

Само на мен ли ми се струва, че клейморите са станали ненормално силни. Исли би ги избил преди само с поглед. Вярно е че мре трудно, но Хелен го направи на кайма без да ползва Йоки.

МнениеПубликувано на: Сря Яну 07, 2009 12:19 am 

Хелен рамаза ! Но нека не забравяме че Айсли не е преминал в чудовищната си форма. И нещо ми подсказва че в случая не Айсли а зомбитата са лошите. По думите на ... как се казваше .. секси клейморката в гората , май те са унищожили всички тези градове. Следващия чаптър ще е мноого добър , дано да има зрелищна битка и история , а ако е и по дълъг от този :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 08, 2009 4:14 pm 
Аватар

kratos написа:
И нещо ми подсказва че в случая не Айсли а зомбитата са лошите. По думите на ... как се казваше .. секси клейморката в гората , май те са унищожили всички тези градове.

Абе то по този път на логика той Ислей ще вземе да се присъедини към наш'те бе! :lol: Не че има лошо де, то както и трънало ще им трябва той. :roll:
п.с. То почти няма клейморка дет да не е секси бе, човек :lol:

МнениеПубликувано на: Чет Яну 08, 2009 4:50 pm 

Е да ама в случая само една е в гората :)
БТВ Офелия не е секси :lol: също Кларис и Миата и Ундине и онази мусколестата дето се би с Рифул

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 08, 2009 8:25 pm 
Аватар

spiralkinda написа:
чаптъра много бързо мина и подяволите какви са тия зомбита на клейморки? :shock: Оная кифла да не се крие сред дърветата ами да идва и да помага, че яката са я закъсали.

и аз това викам - един месец чакане за толкова малко история :x Май ще трябва да изчакам да се съберат повечко чаптъри и тогава да чета. Но пък ми е много интересно как ще приключи битката.Като гледам май 7-те години тренировка са се отразили много добре на наш'те каки .
Хелен :love:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Яну 09, 2009 12:10 pm 

Предстои да видим зрелищна битка ... Клейморите са като саяните самоче вместода са близо до смъртта трябва да са почти събудени - Деневе зе паур ъп ;
Бтв hellraiser от кое аниме/игра/манка или квото е там ти е аватара и подписа ?

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Яну 12, 2009 11:19 pm 

е чапа беше много доволен , ма тея демони всъщност не можах да разбера кви са - дали са от другата земя некви или чрез тяхна помощ са станали такива , щото не ми изглеждаха много местни обитатели

МнениеПубликувано на: Вто Фев 03, 2009 9:18 pm 
Аватар

Адския чап както винаги. Не знам вече кои са по-лоши - Организацията или Пробудените.

МнениеПубликувано на: Вто Фев 03, 2009 10:25 pm 
Аватар

То малко по-малко се разкрива, че Организацията ще се окаже главният лошко.
Мирия си го каза - Преди да се появи Организацията е нямало йома, после са се появили клейморите и пробудените, и сега нещо още по-страшно... А най-лошото е, че отгоре отказват да признаят вината си и да оправят нещата, вместо това създават още по-големи чудовища... Чудно защо... трябва да си имат причина да мразят хората, защото всичките им "деца" доволно ги избиват...

Аз залагам, че сега като знаят, Хелен и Денев ще се върнат да спасяват Иисли. Не знам как ще стане, но имат по-голяма вероятност да спечелят от него, но все пак врагът е нещо като Пробудени и то май не са всичките 11... Мен би ми било интересно кои са тия 11 и от къде са ги избрали... но явно ще разберем най-рано след месец~

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 04, 2009 10:48 am 
Аватар
Sky King

Така е горе-долу, само дето аз смятам че на Айсли няма да му трябва помощ, по-скоро ще ги победи ония, а нашите най много да посъберат останките му и да му помогнат да регенерира, че и той ще е изял яко бой. Колкото до организацията, то наистина явно ще е така, пък и нали всъщност на тоя остров те само си правят експеримент за да създадат по-добри оръжия за битката на континента.Така че изобщо не им дреме kaкво точно ще стане с хората тук.
Искам да видя оня очилатия от организацията дали не му е писнало да прави гадории и верно иска да помогне дори и непряко на Клеър и останалите.

Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
 Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 04, 2009 2:15 pm 
Аватар
Модератор

Бе то още от колко време казах аз, че Организацията е ще се окаже "главният лош", и то малко по-малко се и разкрива.
Всичко е експерименти. Търсят как да направят добро оръжие, което да използват във войната с другите държави. Йомата е необходима поради простата причина, че е основен паричен приход. Все пак селяните плащат за да бъдат защитавани. Ако изчезне йомата = няма пари. От друга страна, след това останалите сирачета доброволно някой отиват в организацията, което си е и доброволци за експерименти - още един плюс от присъствието на йомата.
Иначе тея новите са ненормалници :>. Чудно ми е вече какъв ще им е следващият експеримент :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 04, 2009 8:09 pm 
Аватар

някой ще го качили в АО защото от дата свалям само 12кб а анимес линка не баца :/

МнениеПубликувано на: Сря Фев 04, 2009 8:34 pm 
Аватар

ако питаш мен най-добре е онлайн вместо да теглиш аз я чета от http://www.onemanga.com/Claymore
btw следващият чаптър ще е мн як нз как ама Easley ще ги намели тия отвсякъде няма как иначе

МнениеПубликувано на: Чет Фев 05, 2009 1:45 am 
Аватар

O.O

тоя чаптър смазва

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 18 от 38 [ 569 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 38  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]